.

Khamis, 11 Ogos 2016

MANA KETUA PEMUDA PAS





NIK ABDUH


KENAPA SENYAP

SARAWAK REPORT

TUDUH PARTI PAS

TERIMA DUIT $$$

RASUAH DARI NAJIB

SEBAGI KETUA 

PEMUDA PAS

WAJIB BANGUN

WAJIB LAWAN

PALING KURANG

BUAT KENYATAAN

MENAFIKAN

ATAU LU ADA

CERITA LAIN BRO

KAH KAH KAH

TU PASAL 

LU SENYAP

KAH KAH KAH



----------

4 ulasan:

nordin Abu Bakar berkata...

KAH..KAH..KAH..Suruh itu BRO buang itu ketayap dan janggut tu sekali ..pakai topi je la mcm yg kat sebelah dia tu... barula nampak bergaya..KAH..KAH..KAH.. Kalau Arwah Tok Guru masih ada lagi dn tengok gambar ni... mengucap panjang arwah...

Tanpa Nama berkata...

ketua pemuda masih di danok barangkali..andainya berjalan lancar perbentangan hudud di parlimen nanti kemudian diluluskan maka malaysia bole melihat hukuman tersebut dijalankan secara langsung..sekiranya terbukti pemimpin tertinggi pas terima duit curi, maka bole la kita lihat tangan pemimpin tertinggi tersebut dipotong..hudud wajib dilaksanakan keatas pemegang2 kuasa juga termasuk jamil khir, najib serta sultan2 yg mencuri duit rakyat..kita lihat juga adakah politik istana juga akan berdiam diri atau melompat lompat atau diam utk dilihat cool..bila pas mau saman sarawak report? pucuk dicita ulam mendatang..org mengantuk disorongkan bantal.takdpt altantuya, dpt paris hilton pun ok la..mana si porno german al tantawi..adakah pembangkang masih lg mahu memujuk pas utk masuk sbg pembangkang atau ada suara dari penjara yg menukarkan regime change dlm pas.mana abim?mana purkida?mana pejuang2 melayu islam?sbelum saman sarawak report, tolong serahkan sijil masuk syurga kpd pengundi2 pas, mana la tau kot tak sempat pulang ke alam maya..

Tanpa Nama berkata...

Kalau 90 juta tuk tak payah nak sibuk sibuk tunjuk pandai lagi baik

Hidup mati 10 kali pun tak habis

Yang pandai bijak nak dapat 1 juta pun susah

Ini pulak 90 juta

Senyap itu untong lah

Siapa pandai siapa bodoh lah

Kasihan orang orang PAS

Tanpa Nama berkata...

ko dah gilo ke bro..kalo benar dakwaan sarawak report tu, tak ke naya nanti.sapa nak bayor mini cooper. ko ingat banyak duit ke dgn jual agama.sekarang ramai org jual agama, ekonomi penjual agama byk saingan.produk makin kecik, tu yg didiversitikan produk2 agama tu cthnya air quran, kit histeria, minyak kasih syg, minuman besar dan panjang, tip kemutan suami syg dan dan ... balak pundah abis ditebang dijual..ko ingat nak saman tu tak pakai duit?ko ingat saman tu pakai air liur, ingat bole baca ayat2 quran utk sekolahkan sarawak report..bukan keje mudah nak saman tu.pemuda jd tak tentu arah sb masing2 tak sedar ada wakil pemimpin terima duit dari najib..ni sama mcm najib la, tak sedar ada duit derma masuk akaun sendiri.kalo nak transfer rm50k dari oversea melalui maybank pun dah byk tanya, takkan 2.6 bilion ,4 bilion atau 90juta masuk akaun bank senyap sunyi..ayoh bank negara, bank2 islang, bank2 mualamat, cuba periksa akaun hadi, cuba periksa akaun pas, cuba periksa akaun ketua pemuda, cuba periksa akaun arwah nik aziz kot2 duit masuk ikut akaun org mati kemudian dideclare sebagai duit wasiat atau duit saka atau harta pusaka dan buka po ke ka go..utk menguasai sesuatu parti, anda cuma perlu beli pemimpin tertinggi saj, utk meyelamatkan company, anda perlu selamatkan ceo,coo yg bergaji besar dgn imbuhan2, pekerja lain bergaji kecikbole dirasioanlisasikan atau diberhentikan.utk dptkan projek kerajaan , anda cuma perlu rasuah ketua sj, maka pegawai2 lain akan tutup mulut, melawan dilihat ingkar arahan.utk puaskan isteri, anda perlu mengetahui makam2 rahsia je, so jgn buang tenaga..