.

Rabu, 28 September 2016

APA CERITA DI PORT DICKSON?





        GELI PULAK
Tak boley. Walaupun isa ada senjata hitam, hish geli pulak aku bila baca balik.. walaupun isa ada senjata budak hitam untuk serang najib, tapi isa akan kalah teruk, sebab najib ada senjata berganda lebih besar walaupun senjata najib lebih pendek, hish geli geli geli! 

Anyway senjata najib sekarang jauh lebih pawer berbanding tahun melawat port dickson tu, silap hari mau senjata budak hitam sekali dengan isa tu kena c4! on CERITA PORT DICKSON DISAMBUNG LAGI
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/27/16




-------------

4 ulasan:

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Apa veritas ni, ai making cunt fuse

Tanpa Nama berkata...

POMPUAN kat PORT DICK SON aka PELABUHAN ANAK KONTOL tu masih ada lagi kan

Jadi nenek sudah ke ?????

Kemut , jangan tak kemut

Ada HAK KARUNG jugak tu

panglimo potaseh berkata...

Yg pastinya senjata Isa ke, senjata Najib .. totap tak boleh lawan sonjato Rahim Tambichik.

FOUR WIRE berkata...

Setakat mokbadok senjato apo buleh masuk