.

Ahad, 11 September 2016

APA MAKNANYA







MAKNANYA

mahathir jumpa anwar
mereka bersalaman
maka berterusan komen keluar
dari pemimpin gerombolan:

zahid bersuara
keruak bersuara
rahman dahlan bersuara
jazlan bersuara

1 - mahathir terdesak
2 - tidak ikhlas
3 - ada ajenda pribadi
4 - tempang
5 - tak ada pengaruh apa apa

WOIT

KALAU TIDAK 

ADA APA APA

KENAPA PERLU 

KOMEN

BIAR PI LAAA




---

5 ulasan:

PomenBawahPokok berkata...

Kalau Dari menteri tu tak heran la, ada yg over confident, ada yg goyang. Tu pasal Mcm2 statement keluar, tapi kalau dibaca Dari yg suka komen dlm blog, tak tau la ape nak dikata. Nak kata ada kepentingan Mungkin la ada dedak menanti hingga sanggup memaki sesiapa yg tak sealiran. Tapi kalau setakat sokongan memb##i buta tu. Tah apa la ada dlm Fikirkan Dia org. Mungkin org kaya kot. Tak pun income Jenis ribu2 punya. Tak pun org Mcm ni Mungkin Mcm arwah bapa mertua saya. Hidup mati umno. Setakat kos sara hidup yg tinggi tu tak jejas la. Duit banyak dlm bank. (Walaupun bukan Dia punya). Ape pun Slamat mendedak pada org2 Mcm ni. Harap tak kena tinggal kalau kapal karam kerana kapten tak tau bila masa sesuatu nak labuhkan sauh.

Tanpa Nama berkata...

Bebudak BAHALOL takut jugak kalau kalau kalah PRU masok lokap

Anak bini nak makan apa kebende

Biasa lah

Tanpa Nama berkata...

Ayatollah TT..nahu Utagha x betoi tuu.. BIAQ PI LAAA.. baghu sedap sikik nak tibai..

Michael Cheong berkata...

Biar Pi Laaa = Poraaaah...... dlm bahasa Tamil, betul kah bro TT? Kahkahkah

Michael Cheong berkata...

Biar Pi Laaa = Poraaaah...... dlm bahasa Tamil, betul kah bro TT? Kahkahkah