.

Ahad, 11 September 2016

SELAMAT HARI RAYA HAJI




TIM KERABAT

TUKAR TIUB

UCAP SELAMAT

HARI RAYA


najib sudah kaya 
rosmah jadi datin
selamat hari raya
maaf hai tok batin

najib pm kami
laki dia rosmah
hari raya ini
jemput datang ke rumah

muhyiddin kena pecat
zahid jadi ganti
raya dah dekat
mohon maaf  diri

haji hadi pakai serban
najib pakai baju kot
kalau sembelih korban
daging jangan kedekut

nota:
pantun diterima
dari
mat din kota baru
terima kaseh





-------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Haha..thorbaek..

UMNO BN siang malam kena tibai.
kiri-kanan atas-bawah depan-belakang
jumpa najib rosmah kepala depa kita sakai
jangan ada kesian jika dpt ini peluang.

Tanpa Nama berkata...



Ada BAPAK dedak @ jib gor

Ada BAPAK pigs @ ardy ahWang

LOGIK nyer BAPAK pigs yg bersorban sbg ulamak donia yg zuhud ILMUAN kasyaf lg sgt2 warak itu sudah wajib & pasti akan menyaman Srawak Report/SR sbb gara2 dedak

BAPAK pigs itu pasti mati2an menafikan geng pigs nyer itu makan dedak

Kiter tuggu hanyer kira2 4/5 hari jer lg BAPAK pigs itu ke London utk saman SR

Klu

Klu & klu TAK jd saman trhdp SR..?

TAK mungkin n very2 impossible BAPAK pigs sehebat & segarang ardy ahWang yg berILMU tggi kasyaf lg bertaraf wali itu tak berani nak saman SR..impossible!


p/s

pigs = parti ikatan gagasan sejhtera

Kecuali pigs @ BABI dlm kandang yg makan dedak jer yg takde otak & maruah

Kecuali pigs @ BABI utan jer yg aci sondol guna cakor siku & LUTUT

Kecuali pigs @ BABI ddlm bukit yg disalak oleh BAPAK pigs t.hari tu jer yg takde otak langsung serta lebih hina & jijik drp kafir harbi DAPigs

DAPigs hanya makan pigs @ BABI..ttpi pigs itu makan UMPAN dedak utk mnjd SEMBELIHAN sang siBAPAK dedak!



TT, Jgn lupo

Ado BAPAK dodak, ado lah siBAPAK pigs yg gerenti kono somoleh
BAPAKpigs tu siap beseroban berjjubah TT oii...mati den!




Tanpa Nama berkata...

Tahun nie.. haji 1mdb ada, lembu 1mdb ada, syok betul... abam ufti tak kluar fatwa...

Tanpa Nama berkata...

tolon ingatkang... ini sudah hari raya haji.

mushitdul am(peh) pas kata nak buat keputusan kedudukan exco pas di Selangor selepas raya...

raya fitri dah lopeh... ghayo haji pun dah lopeh...

esouk dah gonap tigo puluih hari...