.

Rabu, 21 September 2016

HUTANG DAN HUTANG




BELI HANDPONE
PTPTN telah kurangkan jumlah pinjaman bukan kurangkan bilangan peminjam..kalo bagi banyak pun budak2 ni guna pinjaman untuk beli handfone lepas tu liat nak bayar balik..Pinjaman dibagi untuk bayaran yuran pengajian sahaja dah kira ok tu..ibu bapak tanggong kos sara hidup.. on HUTANG PTPTN
Anonymous
on 9/21/16

GULUNGAN DEDAK
woit apa tak faham faham ini...semua cadangan baik baik ini tak terima...selagi uno berkuasa memang golongan dedak saja diperlukan...yang bising yang teriak yang demo yang cakap banyak semua boleh pindah ke tempat lain...kah kah kah... mana ada benda free...semua nak free...banyak senanglah...kah kah kah makan tanggung berak cangkung kah.... on HUTANG PTPTN
Anonymous
on 9/21/16

JAMAL TONGKOL
Saya bukan tak nak pergi demo Day Saya takut amat sama pak jamaL Pak tongkoL, aLi tinju saya kurang Takut tapi pak JamaL ikan bakar Saya tengOk Hidungnya kemut kemit Kerana mengupayakan oxygen yang masih kurang di jantung Oxygen hanya berkisar dan bergelut di perut tidaK Bergerak ke otaK... LaLu dahinya mengerut Kening merapat mata puLak dan Mengernyit mengerikan. 

LaLu MuLutnya tidaK dapat berbicara Tentang haL ahwaL mentaL. .. Apa yg di Tutur hanya Berkisar pada perut Daging tidaK bertuLang BawaH Puser Perut TesticaL, cocK Ker apa kontoL EngLish sound Like that if Aim not mistaken iLmu semiotik Oxygen kurang PerLambangan Yang di Lahirkan oLeh Bahasa Badan.. Di rumus sebagai iLmu semiotik Hidungnya kemut kemit Kerana mengupayakan oxygen on HUTANG PTPTN
Nazrio Dond DoLLa
on 9/20/16




-------------

Tiada ulasan: