.

Khamis, 22 September 2016

PEMEGANG MOHOR BEG BESAR






NAK 

BERTANYA

JANGAN 

MARAH




 | September 21, 2016
Baginda tidak boleh mencampuri usaha menyingkir PM kerana sebarang tindakan perlu melalui Parlimen dan pilihan raya. More ››

PETALING JAYA: Yang di-Pertuan Agong berkata deklarasi menuntut penyingkiran Perdana Menteri yang diserahkan Mahathir Mohamad baru-baru ini tidak mengikut Perlembagaan, maka baginda tidak mahu terbabit.
Najib berkata Tuanku Abdul Halim Mu’adzam Shah menjelaskan perkara itu kepada Mahathir dalam pertemuan di Istana Anak Bukit, Alor Setar 15 September lalu.
“Dalam pertemuan itu, baginda mengambil maklum perkara yang dibangkitkan oleh  Mahathir.

MAT NAJIB NI

SUDAH JADI

PEMEGANG

MOHOR RAJA2

MELAYU KE?

BUKAN KAH 

NAJIB HANYA

PEMEGANG

MOHOR BEG 

BESAR BIRKIN

KAH KAH KAH

















-----------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Dunia Dunia

Hidup Dunia masok neraka

Kasihan

Bukan budak lagi pun

Sudah tua tunggu kiok saja

Taubat lah

Bila REBAH dapat CUTI UMUM

Yahoo!!!!!!!!!!

air gunung berkata...

Kah kah kah kah
MOHOR BESAR BEG BIRKIN.
wakakakakakaa
Bongok punya TT.
Cirit aku gelak.
Bijan oooo bijan..
Ape masalahnyerrr
Kah kah kah kah
MOHOR BESAR

Tanpa Nama berkata...

Agaknya agong dalam senyap sebenarnya dah mengguling-tergolekkan najib dari jawatan perdana menteri malaysia, dengan menukarkan najib ke pejabat majlis raja raja malaysia jadi setiausaha akhbar majlis raja raja aka balaci sultan, sebab agong kan bijaksana berpengalaman bak kata mat saleh full of wisdom, jadi agong nak ajar najib dengan kaedah rasakan ubat kau sendiri, a taste of your own medicine, kerana najib suka tukarkan orang besar ke jabatan lain supaya jadi kecik...hmmmm.....