.

Sabtu, 3 September 2016

TAK PERLU PRU14




TAK PAYAH PRU
kalo gua najib , gua pastikan akan menang pru14 nanti..kalo bole takyah pru, kalo bole semua keputusan sudah pun ditetap kan sekarang ni. yb2 harapan yg kuat melawan secara tiba2 akan dikalahkan sebelum pru. yb2 yg UG pasti gua akan menangkan.

sekarang ni harga minyak jatuh, automatiknya isu royalti minyak gua dah kawtim..kalo gua jd rosmah, gua takkan benarkan najib kalah, gua akan suruh najib duduk kerusi PM putarjaya. 

lu org ingat senang ke nak beli birkin, kapal2 jet2 serta panties g string saiz xxxxxl..bukan murah beb..gua sebagai rosmah akan tunjukkan penumbuk buku lima kpd bini zahid hamidi, ko jgn pasang mimpi nak amik takhta first lady of malaysia..indon ko bole kawtim..ini malaysia beb..

sebab tu presiden sri langka yg penuh kotoran dtg melawat zahid di kuala lumpur..zahid sedang cuba mendapatkan khidmat kumpulan2 elit tamil tiger..dulu sami vellu pun guna cara yg sama.. on NAJIB SEDANG DIKEPONG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 9/2/16




-------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

SETAN TAK AKAN SURRENDER

Nama pun SETAN

Itu lah

Orang Melayu bodoh bahalol malas pulak tu

Lebih suka hidup miskin papa kedana benggap asal dapat LAHAP DEDAK

Nama pun Melayu

Kalau tengok kamus Britania Tahun 1400 , nama Melayu tu sama maksud DEDAK

Ha ha ha ha ha ha

Pak Arab kata Unta Unta Unta Unta Unta

Bahalol tak salah

Wokay