.

Selasa, 4 Oktober 2016

BAIK MAMA CEMBURU









BIK MAMA CEMBURU
Mat saleh aussie pakai spender bendera Malaysia, keamanan Malaysia dh terancam kah kah kah...apa punya tuduhan, tuduhlah bik mama rasa cemburu sbb spender tu xde sais XXXXXXXXXXL on JALUR TEMBERANG JADI SELUAR DALAM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/3/16



------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Aku nk ajor sikit undang2 kt Peguam Negara kan baik charge Mat Saleh tu berperangai tk Senonoh memakai pakaian menjolok mata.Polis lagi lah Bodoh tk tau undamg2 Sivik

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Kenapa syaifuLkan
JaLor gemuLa moon.?

Ini apa macam.?
Mana pejuang Melayu
Siapa sponsor spendar ni
Cina sungai Siput Ker.?

chaoticwunderkid. berkata...

Cantik juga corak bendara Malaysia dicorakkan atas spender..............apa macam kalau dicorakkan di coli wanita, kondom......dll.

Tanpa Nama berkata...

Nok tanye tok peti, ape hukomnye bile kapir harbee datang maree kunun nok tengok grand pree tapi alih-alih minum beer dan telanjang pakai spendeer sedang majlis itu ade madeer ade fadeer ade bradeer ade sisteer ade ministeer, dan due-tige malam sebelumnye ade majlis peste minum-minum beer di bukeet beentang juge, dan acare sampai hadeeah pemenang juge disembor air beer, dan ketika perlumbaan pule dijalankan.acare betteer untuk siape goodeer siape betteer siape besteer dan siape weenneer. Tok peti tengok di kace tv?