.

Selasa, 4 Oktober 2016

INGAT MENGINGATI







ENCIK TAKI

INGATKAN

MANA TAHU

KALAU TERLUPA



NOTA
maka hendaklah kamu
ingat mengingati sesama kamu
ketika membuat kerja baik




Tak perlu pihak lain ingatkan PAS mengenai saman SR - Takiyuddin


Tidak ada keperluan bagi sebarang pihak untuk mengingatkan PAS untuk memfailkan saman terhadap portal pendedah maklumat, Sarawak Report berhubung laporan dakwaan parti itu menerima RM90 juta daripada Umno.
Setiausaha Agung PAS,  Takiyuddin Hassan berkata saman terhadap portal itu tetap diteruskan dan sedang diuruskan oleh peguam parti berkenaan.
“Kita sedang ambil tindakan, ia dalam proses. Sebulan nak mula tindakan, ia memang memerlukan masa. Dalam masa sebulan kita nak ambil peguam.
“Kenapa (ada pihak) perlu ingatkan kita, tindakan kita, kita perlu ambil sendiri tak perlu mana-mana pihak mengingatkan kita,” katanya kepada Malaysiakini.
Hari ini, sebuah portal yang mesra Najib mengingatkan bahawaPAS masih belum menyaman Sarawak Report berhubung dakwaan parti itu menerima RM90 juta daripad
HENDAKLAH

KAMU INGAT

MENGINGATI

LORONG SOHO

KETIKA KAMU

DI LONDON

MECARI PEGUAM

AMIN






---------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Nak saman pun susah benor? Ahli2 perlu solat istikharah atau Allah tak mau online lagi?

Tanpa Nama berkata...

jangan dok syiok sendiri Tok lebai lebih baik tumpu di dakwah kan lagi bagus dari politik nanti lagi malu .

Tanpa Nama berkata...

Klu saman di London, nanti Najib kena panggil beri keterangan di mahkamah UK. Najib akan sound hj hadi, jgn memandai

Tanpa Nama berkata...

Mamat KAYA mana nak sama MAMAT PAPA

Sudah dapat KARUNG , cakap pun dah tak sama

Tak macam Orang Agama dah

Macam ALAMAK saja

Melayu.... Melayu....

Tengok muka pun tahu , Bahalol

Tanpa Nama berkata...

hebat la taki ni..kalao tak perlu diingatkan kenapa ulama2 pas dok mengingatkan kita tentang kematian , tentang syorga neraka, tentang taat kpd tuhan..sebagai ulama dunia, ingat mengingatkan adalah perkara biasa..ini kerana manusia mudah lupa..kalo tak mengingatkan, maka pas akan buat2 lupa sehingga pru nanti..jgn mungkir janji, kelak binasa ditanah amerika..ingat2lah akan ulama yg mungkiri janji..