.

Ahad, 9 Oktober 2016

INI DIA IJAZAH ITU

 
 
 TERIMA SCROLL
 

Mungkin mamat nie kena pukau naik pentas terima scroll. Atau ada negara asing yg dengki dgn kejayaan dia. Tapi yg pasti pengikut2 mamat nie memang dari azali lagi suka kena tipu.

Kala tak caya pasnie ada lg mamat2 motibasi penipu timbol. Berduyun2 akan gi daftar. Dulu ada Dr motibasi yg bertukar jd selet briti masak memasak. No hal punya. Nak buat camne, tipu to the power of two pun, mrk tetap nganga punya.. on PENIPU KANTOI MANTOI
 
 
JUAL UBAT
Anonymous
on 10/8/16

Aku first time tgk ceramah dia dlm TV hijrah semalam. Mmg tak ada lain kecuali jual ubat saja mamat ni. Bertuah uni di UK nak bg dia honorary doctorate. Sudah2lah, bertaubat. Tak ada Dr pun boleh jual ubat. Melayu skrg byk jual ubat. Kaya raya pula tu, tak payah nak ber Dr. Org melayu bukan peduli pun on DOKTOR INI KANTOI LAGI
 
 
 
HARAMJADAH
Anonymous
on 10/8/16

Dr PhD...Doktor Pelaq haramjaDah Sedap tak aku punya definasi diatas tu..?& #39;Anwar Mahadir' on DOKTOR INI KANTOI LAGI
Anonymous
on 10/8/16
 
 

-----------------

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bebende Bahalol nih melayu memang suka lah

Melayu kan bodoh

mfi usj berkata...

Ini semua DAP yg ajar ni.......kalau PAS yg ajar sijilnya mesti ada tulis Arab atau jermang, dan ada gambor bidadari tengah mandi bro! Tulisan macam sijil kat atas tu, sah tipu hurup gothic jermang......sampel ini biasa terdapat kat temerloh.

Tanpa Nama berkata...

Ini merupakan salah satu kerja jahat syaitan yahudi untuk menjatuhlan martabat orang melayu islam.Projek utama adalah untuk menjatuhkan negara Islam Malaysia yang diketuai oleh TG Hj Najib Tun Razak dan beberapa orang Tuan Guru yang lain.
Ps.mamak kopi tarik satu.

Tanpa Nama berkata...

Pergh.. president albert einstein.. vice president stephen hawking.. dahsyat uni gordon ni. Kah3

Tanpa Nama berkata...

Melayu macam kau aje yang bodoh!

Nazrio Dond DoLLa berkata...

FadhiLat kamsat tu sijiL benar-benar betuL ker tipu. .cer ceK.!!

Tanpa Nama berkata...

melayu memang bodoh..nk kata apa lagi...kne tipu berkali kali pun tak sedar...klu kne sekali,mungkin tersilap buat pertimbangan...klu dah berkali kali kne tipu bodoh lah namanye tu...

Tanpa Nama berkata...

Yang zaim al amin atas sijil gordon tu siapa pulak? Pemutar alam kaki kelentong lagi satu ke?????