.

Rabu, 19 Oktober 2016

KES ALTANTUYA BERTERUSAN










KES iNI

BERTERUSAN




KOMENTAR
tt menolak hukum mati
bukan sahaja untuk
sirul dan azilah
tapi pada dasar
ini kerana ada
kemungkinan tersalah
hukum

 


Pembunuh Altantuya mahu mohon pengampunan Sultan Selangor
 SERI KEMBANGAN: Bekas pengiring Najib, Azilah Hadri yang dihukum mati selepas disabitkan dengan tuduhan membunuh Altantuya Shariibuu dilaporkan mahu memohon pengampunan daripada Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah.


KAH KAH KAH
woit
kes ini tak akan tamat
kes ini tak akan selesai
ini kes besar
kita lihat dan tunggu
apakah sirul & azaliah
akan diampunkan

YA AMPOON

 
------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ini ke cerita pompuan kena entot tak nak bayar pulak service nya

Terus kaboooooooommmmmmmm


Kesian kan

Tanpa Nama berkata...

bagi ampun je...senang... biasa lah budaya semua boleh...cash is king lah... agama prinsip bangsa letak dalam.mangkuk tandas kah kah kah

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Kah kaH kaH

panglimo potaseh berkata...

Aku belum lagi dengar cerita, pasal ustaz@bomoh .. yang telek, sapa upah bunuh Altantuya .. kata terer sangat.

Oo Olla berkata...

Ampunkanlah
Kalau tak diampun nanti game over.