.

Jumaat, 7 Oktober 2016

PERTANYAAN UNTUK PENJUAL AGAMA





GEL UNTUK APA?
bro tt..ini gel apa? gel memantat ke atau tambah nafsu batang dan lurah??kalo gel memantat, sgt2 la bagus nya standard ayat quran ni kat kemaluan..hebat..maha hebat.. on NAK TANYA PENJUAL AGAMA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 7:20 PM

MELEKAT DISERBAN
Jangan mudah percaya kepada label-label yang ada ditepi botol dan jangan sekali-kali percaya kepada ollarmak yang perangainya suka melabel orang lain.Kalaulah label-label yang dilabelkan ollarmak boleh melekat diserban dan jubah @ dahi seperti label yg melekat ditepi botol, alangkah huduhnya ada label tertulis didahi, serban, jubah , siku Dan lutoot.Bayangkan tertulis segala label-label.Saje bayangkan, jangan marah. on NAK TANYA PENJUAL AGAMA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
at 5:03 PM

AIR JAMPI
bisnes jual agama dah makin kurang..air jampi dulu kala boleh didapati di perubatan harun din..harun din ada anak murid, maka berkembanglah bisnes air ayat2 suci ini..maka yg balik dari middle east pun mendpt ilham dari peristiwa ini.

maka dipelbagaikan atau didiversitikan perniagaan ayat2 suci..tp sayang, ayat suci ini tidak dpt menyaman sarawak report, tidak dpt menangkap jho low,riza aziz ataupun ibunya rosmah suami najib.. on NAK TANYA PENJUAL AGAMA
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 10/5/16


-------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kat serban terlabel free preview..camna pulok? Kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Ni ustaz yg panggil mat sabu mat sabun kan???

Tanpa Nama berkata...

Agama ada produk jugak ka? Produk bigot mcm Tontowi ngan Nik Abduh, cukup ramai la.

Tanpa Nama berkata...

Hang perli tontovi al germany ker? Tp ako sokong 200%. Kahkahkah