.

Khamis, 17 November 2016

BERAPA GAJI KETUA POLIS NEGARA?







ISTANA?

MANTIN?

BETUL KAH

ATAU INI 

CAKAP CAKAP

MAT KETEREH? 


Sanjeevan pun nak naik helikopter tinjau Istana Mantin

 | November 16, 2016
Pengerusi MyWatch berkata butiran mengenai rombongan bersama media menaiki helikopter akan didedahkan untuk meninjau mahligai RM5.5 juta didakwa milik KPN.





KUALA LUMPUR: Mendapat ilham daripada kerenah  Jamal Yunos, kini pengerusi MyWatch sedang pertimbangkan untuk menjemput media menaiki helikopter meninjau mahligai didakwa milik ketua polis negara (KPN) di Mantin.
Sri Sanjeevan berkata Jamal yang juga ketua Baju Merah memberikannya idea untuk turut menggunakan helikopter bagi meninjau rumah Khalid Abu Bakar.
“Terima kasih kepada Jamal, dia beri saya idea yang mungkin saya boleh bawa media naik helikopter tinjau Istana Mantin.
“Saya masih pertimbangkan naik helikopter itu, jadi tunggu dan lihat,” katanya dan menambah ada banyak lagi butiran akan didedahkan tidak lama lagi.
Sanjeevan berkata demikian kepada FMT selepas soal siasat polis di Bukit Aman hari ini susulan dakwaannya mengenai Istana Mantin dan beberapa tuduhan lain dibuat terhadap pasukan polis menerusi posting di blog.
Istana Mantin ialah mahligai bernilai RM5.5 juta di Kampung Gebok in Mantin, Negeri Sembilan dan menurut Sanjeevan ia dimiliki ketua polis negara.
Khalid sebelum ini menafikan tuduhan itu, mendakwa ia dibuat susulan tindakan yang diambil pihak berkuasa terhadap Sanjeevan.

BERAPA GAJI

KETUA POLIS?

SAJE TANYA

MANA TAHU

KALAU ADA 

KOSONG NAK

MASUK POLIS
------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Idea tak berapa baru, naik helikopter khas boleh terbang tinjau banglo mewah atau pembakaran hutan dan penggondolan bukit.
Idea memang dah lama, naik helikopter khas boleh terjun terjunam meletup terbakar bersepai macam fuad stephens dan 10 rakan dalam hutan atau berkecai macam altantuya berseorangan di bukit.

Tanpa Nama berkata...

Mantin tuh sama kawasan TANDOK TANDOK MAGIK kan

Padan lah

Macam Abang Adik saja

Dalam KAMPONG ada ISTANA , bukan kah ISTANA biasa nya di pekan bandar....

Oh Mat Pau....

Business Pau Pau Pau ini biasa lah

PAU tuh kan REJEKI , kata nya

Nazrio Dond DoLLa berkata...

TaLi pinggang seLuar Rosmah, ...ampun tuanku, .!! jangan Lupa beLajar dengan Ku Li, macam mana bukaK taLipinggang @safety beLt heLicopter ...macam mana pakai safety beLt, taLi pinggang heLicopter sebab taLi dia tak macam seLuar rosmaH

Tanpa Nama berkata...

saya hairan kenapa najib pilih eee jadi ketua
ramai eee jadi ketua ketua
apa jadi ngan melayu semua
kah kah kah
jawab nya mudah
najib tak percaya melayu
sekejap sini sekejap sana
sekejap parti A sekejap parti B
tiada pendirian
mana dapat untung situlah tuju
kah kah kah
pasal tu najib pilih eee
eee setia telus ikhlas khalas
apa pun golongan kitul berjaya
belum jumpa peminta sedekah eee
kah kah kah
cuba renungkan....
selagi ada peluang rembat
selagi ada masyuk sapu
selagi ada jawatan cium
kah kah kah
malaysia boleh

Tanpa Nama berkata...

di mantin ada kes family hakka yg kena halau oleh pemaju kaya melalui hukum hakim2 melayu..