.

Khamis, 17 November 2016

SATU CADANGAN HEBAT




APA MAKNA 

BERITA INI?


KOMENTAR
maknanya ramai
anak muda akan bersama
justeru menteri
buat kenyataan
kalau anak muda
tak ambil pot
maka menterti
tidak akan buat kenyataan

Belia diminta tidak sertai Bersih 5 
Sabtu ini

SIEM REAP - KEMBOJA. Golongan belia diminta untuk tidak menyertai perhimpunan Bersih 5.0 yang dirancang diadakan di Dataran Merdeka, Kuala Lumpur pada Sabtu ini.

Menteri Belia dan Sukan Khairy Jamaluddin berkata perhimpunan itu tidak mendatangkan faedah selain dikhuatiri bertukar menjadi perhimpunan yang agresif.

"Belia perlu elak demonstrasi, bukan kerana (kerajaan) ingin sekat kebebasan tetapi kita telah lihat perhimpunan Bersih 3.0 sebelum ini mencetuskan keadaan agresif

"Sepatutnya perhimpunan itu (Bersih) tidak diadakan, jika ada tuntutan atau apa sahaja, ia boleh disampaikan melalui pelbagai forum dan cara lain," katanya.


BUAT FORUM

KAH KAH KAH

SATU CADANGAN 

TERBIJAK TAK

PERNAH KITA

TERFIKIR DULU

HEBAT HEBAT

KAH KAH KAH

NASIB BAIK ADA

MENTERI OXFART

DAPAT IDE BAIK

KAH KAH KAH

BAGAIMANA 

KALAU HANTAR

MEMEMO?

BOLEH TAK?

kah kah kah

---------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Budak KAYA mana nak sama anak anak kampong miskin papa kedana ????

Ke hulu hilir lahap cukai rakyat mana nak sama dengan orang orang bayar cukai hidup miskin papa kedana

Bodoh lah kalau ber ketua pelahap cukai rakyat

Mat , mana BENTLEY lama tak jalan jalan panas enjin

Ha ha ha ha ha

DIDI KOTA BELUD berkata...

khairi jamaludin
nah pantun

menteri ini namanya K.J
budak rembau kuat dan sihat
apa makna namanya K.J
kalau bukan si Kaki Jilat........


kakakakakakakakkaakkakakaka.....lagi menang banyak punya pantun.....kakakakakakaka

Tanpa Nama berkata...

Dekat siem reap?die tujukan pada melayu kemboja jangan join bersih sebab menggangu gugat melayu pak tongkol kot.otak 50

Tanpa Nama berkata...

Oh , macam Forum Nothing 2 Hide?

Tapi boss Kera Jantan dah pi menikus entah mana pada hari tu.
Tanya sikit di media Tv radio , kena pecat
Tanya dalam di Parlimen , kena tendang keluar
Tanya sikit dalam bolog , komputer kena masok lokap
Tanya lagi , kena OSA pulak.
Tanya sikit dalam dewan unibersiti , lampu dan leterik kena padam
Tanya lagi , terus Sarawak Report kena sekat.
TT dan Ah Pua nak tanya jugak, pasupoto terus di sekat..kakaka, tak di benar keluar negara.

Boleh tak Encik Oxfart rekomen forum ape ?
Aku tau Forum Seks tidak disekat.