.

Rabu, 25 Januari 2017

BARU JELAS - BARU FAHAM







F.B


Izmil Amri shared a link.
Izmil Amri's Profile Photo, No automatic alt text available.14 minsIzinkan hamba berkongsi rahsia. Kit Siang hulur 'ranting zaitun' kepada PAS, bukan saja-saja tarak kerja. 

Nak habaq bagi, kami tau ada anasir dalam PAS yang tengah serabut kepala dok pikiaq macam mana nak u-turn kembali ke pangkuan Pakatan, tanpa menjatuhkan ayaq muka. Depa bukan tak tau yang Haji Hadi dah kena game dengan UMNO. 

Terpulang lah kat hangpa nak buat kesimpulan. PAS perlu decide, sama ada mahu bersama grand opposition coalition, atau sekadar jadi lalang di halaman UMNO, menanti masa kena kerat.








-------------

Tiada ulasan: