.

Rabu, 25 Januari 2017

NAK BANYAK OVERTIME








CARA NAK BUAT BANYAK OVERTIME
Buat banyak badan tu serupa kawin banyak bini. Hahaha korang tak pecaye? Kalau kawin banyak boleh banyak overtime ;) Tt mungkin tak tau rahsia ni sebab dia gagalis sepanjang zaman hahah. 

Kalau banyak badan boleh banyak overtime jugak, claim sana sini, elaun itu ini, komisyen kiri kanan. Kalau banyak bini, laki tu tak boleh berfoya dengan awek lain dah, sebab mana dia pergi je ada satu bini dia kat situ, takde privacy takde port nyorok dah. 

Kalau bini 1 je, fulamak bro, tak terkejor dek si bini tu, serata dunia boleh port dengan awek pinggang ramping, kat port diksen, kat ulan bator, kat mana jer boleh bawak pegi shopping atau dinner, paris, singapore. 

Kalau banyak badan, pun sama jer boleh buat meeting badan a kat putrajaya, badan b kat langkawi, badan c kat pusat pertanian taiwan, badan d kat australia bawak sekali lawyer look like me, badan e kat beijing bawak sekali anak tiri, ikut suka la mana jer, boleh shopping sekali malah boleh jugak main golf. Banyak bini, banyak anak, banyak on TUBUH SATU LAGI LEMBAGA PENGAWAS SPRM
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 1/23/1






------------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tuh semua kan OTAK MELAYU

MELAYU kan bapak kepada segala GEPAU di dunia nih

TRump pun kalah

GEPAU saja boleh buat duit senang dengan kualiti otak ayam DEDAK saja

DIDI KOTA BELUD berkata...

teringat dgn kawan gwa...bini tanya..asik asik badminton..asik asik badminton...last last 1 lagi..itu pun anak sulung dio yang pecahkan lobang.....kakkakakakakak.....badminton yo alasannya.....kakakakakakakak