.

Rabu, 25 Januari 2017

TEMBOK HALANG PENDATANG HARAM






TEMBOK

MENGHALANG

PEDATANG 

HARAM

BUKAN SATU

YANG BARU

CHINA ADA

THE GREAT WALL

HALANG 

MONGOL

DARI MASUK

MALAYSIA JUGA

PERLU ADA

TEMBOK HALANG

NEGRO VIETAM

MAYMAR BANGLA

MASUK HARAM 

KE BUMI 

TANAH MELAYU


'We will build the wall!' Trump expected to sign executive orders restricting immigration

Donald Trump will sign several executive orders restricting immigration and taking steps on his proposed wall on the Mexican border on Wednesday at the Department of Homeland Security, according to two administration officials and several congressional aides briefed on the matter.
The president alluded to his expected actions on Twitter on Tuesday night, writing: “Big day planned on NATIONAL SECURITY tomorrow. Among many other things, we will build the wall!”

CHINA ADA

GREAT WALL

AMERIKA ADA

TRUMP WALL

KITA WAJIB ADA

MALAY WALL



--------------------

7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Dedak is Power



Apa apa wall pon tak guna
Nak Melayu Wall ke
Bumi Wall ke
Asal kan selagi Najib ada, Dedak is Power

Tak caya?
Lu tengok lah sendiri perangai Ketua Twiter Negara tu.
Tengok lah perangai Ketua Undang AG Pandi tu
Nak bikin Wall dengan konkektor konkektor Kelas F ?
Tapi yang munkin boleh berjaya ialah bikin Walmart supermarket.
Sebab kita ada ramai dan ramai dan ramai Bangla

panglimo potaseh berkata...

Wall itu tembok. China ada tembok besar. Trump nak bina tembok untuk sekat imigran. Di UK kumpulan muzik Pink Floyd gah dengan "The Wall".

Kita pula ada dua ekor Muka Tembok. Saekor jual tanah pada negara luar .. lagi saekor nak bawak masuk berjuta-juta pandatang luar.

Tanpa Nama berkata...

Namti di buat WALL

Mana pulak nak cari duit

Tak kan nak GST sampai 80% kot

Tanpa Nama berkata...

Xsesuai malay wall, boleh tembus lg PATI nt.. klau Hyppo Wall ok kot, melantun2 PATi langgar nk msuk wakakak

Tanpa Nama berkata...

kenapa la dulu mat saleh skinhead dekat London tak hentak kepada hishamuddin rais dengan boots steeltoe dr.martens biar dia paham sikit hidup sebagai imigran

Tanpa Nama berkata...

zaman nabi dulu orang bunuh anak perempuan. adakah kita kena bunuh anak perempuan juga sebab perempuan makhluk yang lemah?

BABIHUTAN berkata...

Apa ni ..TukarTiub sebar propaganda Xenophobia ke?UMNO tak menghalang pendatang masuk,Bangla ke ,Burma ke,Pembesar umno/bn peduli apa.itu salah satu projek dia orang.projek supply manusia,projek seludup manusia..Tokey seludup manusia,cukong-cukong buat bangunan kalau boleh nak maksimumkan keuntungan dengan guna tenaga buruh dari luar agar di bayar murah..cukup-cukup lah sebar propaganda melayu malas..dah Taboo dah isu melayu malas..Dulu KFC ,budak lepas sekolah boleh part time jika habis SPM.tapi sekarang tokey2,cukong lebih senang ambik buruh asing supaya senang di buat anjing,supaya senang di buat hamba upah..orang tempatan dah makan gaji dengan tokey indon dah,Bangla pon dah boleh beli kereta,tinggal tukar tiub je dok jalan kaki lagi..haha...Penjahat tokey2 lendir china doll ni..dia tak main politik,selagi atas nama tuhan duit,siapa saja memenrintah janji boleh sembah duit..dengan UMNO penjahat boleh jadi UMNO,depan polis yang nak kutip duit bulan dia puji kerajaan UMNO,kalau dengan lebai PAS pon tokey2 lendir,tokey2 sindiket jual spare part kenderaan curi puji PAS..
Budak-budak cina pula dok buat term baru iaitu term "BANGLASIA".Cuba tanya ayah2,ahpek2 dia orang,siapa yang buat negara malaysia boleh jadi BANGLASIA?kalau bukan tekanan dan permintaan cukong2 kontrek bina bangunan..Bila ada tekanan dari geng2 pemodal mcm SUnway ke,Sime darby ke,berjaya ke..Nak tak nak UMNO kena deal dengan isu permintaan warga asing sebabnya geng2 pemodal ni akan cucuk sikit duit kat UMNO bila mana setiap pilihanraya..