.

Jumaat, 24 Februari 2017

BERSAJAK BERPANTUN




BERSAJAK BERPANTUN
dah la tukar tiub....ko tk de modal dah ni....hari2 duk attack pas...najib.....aku gelak guling2 ngn ko...sampai burit2 bini orang pun nk sebut..ko dengki sebenarnya...sudah la..pencen la..carik sejadah duduk atas sejada mengaji kita Quran...kalau tak nk takpe..

berhenti nk kondem sana kondem sini..ko bertuah umur ko ni tak de penyakit...boleh menghirup oksigen di dunia ni...cukup2 lah...dah boring kontent blog ko ni..semuanya berbaur kebencian...hhahahahahha..ye encik hisapmudin ye..ko dah macam apek tua cina dok berpantun bersajak time bersih tu je..hahahahhaa.. on TUAN HAJI AUDI NAIK MINYAK
Publish | Delete | Spam
erra fazira
on 2/23/17




-------------------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

oit brother..haji audi kata suka hati dia la nak beli lori ke kereta ke..yang lu nak sibuk pasal bro tt pasal apa?yg lu nak suruh org buat itu buat ini pasal apa?napa haji audi ada hak tp org lain takda hak utk berkata2 mahupun beli apa yg dia suka...bro isham memang tanam kebencian..kebencian kpd penjual agama..kalo lu nak masuk syurga dan menjilat puki bidadari,pasal apa nak suruh org lain masuk juga...kalo lu tak suka blog tt, lu bole join blog hukum hakam, blog tadarus, blog2 hadis quran...lu tgk youtube,ustaz azhar idrus berhukum hakam mengenai hukum menjilat puki bini dan hukum menkulum batang suami, itu lagi afdal dari lu baca tukar tiub...

Tanpa Nama berkata...

Boring blog ni, tak payahlah baca.pergi baca blog kau sendiri. Tukartiub pencerah minda rakyat!

Tanpa Nama berkata...

Apa lah melayu tanpa TT

TT lah yang bakal menghidup kan MELAYU TERGADAI OTAK TANAH....

Bilyon Bilyon sudah Magik

Semua tuh bukan FAKE NEWS !!!!!

Belom tanya Kim Jong Jib lagi....

Tanpa Nama berkata...

Tukang Kasut


Setahu gwa, ni memang Blog buat hasut menghasut.
Tuan TT tulis kerjanya sebagai Tukang Hasut.
Bukan nya bekerja sebagai Tukang Kasut.
Setiap kali masok rumah pasong pak polis tanya apa kerja
TT jawab Tukang Hasut
Polis terus tulis Tukang Kasut

noname berkata...

sape menYebar kebencian? kLu dh se-tiap saat hdp sentiase kene tekan dek penguase zaLim sLhkah mereke biLe hati mereke kini menebaL dgn prasaan benci?

pirit berkata...

sepanjang mass kena kondem dgn pemerintah zalim, lu senyum2 sj? membership d Hosp bahagia tg rambutan masih hidup looor***