.

Sabtu, 18 Februari 2017

MANA MENTERI FRAUD?




MANA TENGKU FRAUD
woit dbkl..bila nak turunkan cas parking kat area org2 miskin duduk flat??mana menteri freud??bila nak turunkan cas parking..nape tempat org2 kaya je diturnkan cas parking..apa punya fucking minister and fucking mayor...
islam adil ke selam adil...sial betul...nanti gua upah valet doa utk turunkan bala dan musibah kat fucking minister dan dbkl mayor..watch out lu org..valet doa, sila standby..bagi no akaun bank, nanti gua bank in...

kpd anuar musa, student2 mara sedang jaga makan sb mara taknak studnet2nya obesiti sb mak badak rosmah..duit2 penjimatan makanan tu bole taja team kelantan..ni lagi satu sial, punya la nak sgt selamatkan team bola kelantan sampai sanggup catu makan..valet doa, please be ready..
lu kasi doakan anuar musa biar bertukar jadi kanggaro dan tinggal dipadang pasir tanpa balak di kelantan...kes air sabah tu biar org sabah je bayar valet doa..kalo warga sabah takda duit nak upah valet, bole kumpul kelongsong peluru dan jual kat besi karat.. on KESAH EMPAT PAHLAWAN GEROMBOLAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 2/17/17





--------------------

3 ulasan:

Hj.Shah berkata...

Haha..malaon obes ni masok gua sedang mendraft rang undang2 mewilayah persekutuankan Guan Eng...haha..

Tanpa Nama berkata...

Doa saja , jangan tak doa

Kau bela lahanat dari dulu apa ke hal

Tuh kan BEWAK semua nya

Tanpa Nama berkata...

oit tt, gua dengar dbkl tangkap bebudak naik basikal..tp laporan tak keluar tv hijrah..dgr cite diorg demo hak berbasikal.demo pun tak rami.yg peliknya demo hak ruu tak plak ditangkap..demo ruu mencecah 200-300ribu org..sanggup berpanas behujan demi islang tp penguasa tak tangkap pun..jelas, kalo mush menyerang maknanya kita betul..kalo musuh sokong itu maknanya ada duit rm90juta dibalik janggut sejemput..err budak2 tahfiz kena ikut, lawan guru nanti ilmu tak berkat..walhal hanya teknik hafal je bukan kena berfikir nak bangunkan teknologi ke, lwan peguasa zalim ke..cuma hafaz je pun takut tak berkat..mungkin nanti pengetua2 tahfiz akan upkan imbuhan kalo terpilih jd imam terawih nanti...jual,jual jgn tak jual..kpd dbkl, pasni haramkan hari bebas mokar didataran merdeka..jgn takut kalo duit tak masuk, org2 miskin akan bantu bayar parking walaupun mahal,kalo tak nanti mcm ne pekeje dbkl nak dpt gaji dan bayar hutang piutang..