.

Jumaat, 3 Mac 2017

HAJI HARDY WORLD CLASS






WORLD CLASS
Dr Maza ni sewel ke marang eh salah mereng....Haji Hardy tu ularmak world class.... Dr maza takat jaguh Perlis je kah kah kah, Haji Audi je cukup kah kah kah on DEBAT DU HUD DU HUD
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/2/17




---------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

King Maker tuh....

Ha ha ha ha ha ha ha

Tanpa Nama berkata...

kalo dah woorld class, pasai apa tak saman sarawak report? pasal apa tak saman husam..world class hanya dalam pas je tu..dr maza pun tak layak, barangkali ust roti jala mungkin bole debat..org ipoh pasti dtg berdoyon doyon sokong..ini semua lakonan lawak jenaka..jenaka tutup gula naik agar warga tak marah, lawak agar kes wangMdb ditutup..lawak agar semua tak kecoh2 perihal kerajaan isle serambi mekah buat skim tipu, lawak utk tutup hal kerjaan kelate disaman berjuta2...mr rosmah najib ,pls standby your dedak in birkin bag..dgn duit dari 7mou, pastinya umno bn bole bayar semua saman2 keatas kelate..pasukan bola pun pakai duit student mara..mana cite haji annuar musa..senyap ke..jumpa bomoh thailand ke bomoh china di forest city...