.

Selasa, 14 Mac 2017

SIAPA SAILANG SIAPA?






SIAPA SAILANG

SIAPA?

ku li nak buat
last kopek  
nak rampas kelantan
TETIBA
najib buat deal dengan pas
beri kelantan pada pas
siapa sailang siapa

ku li
yang mulanya nak berhenti
tapi dijanji timbalan ke2
akhirnya
ku li akan terus menjadi
calon tetap
presiden
parti ketuanan melayu




----------------

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Orang KAYA mana ada tau pikir punya

Perut kenyang saja , apa mau susah

Rakyat lah yang terus jadi papa kedana miskin

Orang GUA apa ada kesah....

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Padan Muka
pundeK taK jadi kotey.. .
Syukur Laaa.. .
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Last kopek tapi x kandang. Kah kah kah..bakal PM bakal PM bakal PM.....bakal PM yg tetap.

usop ali berkata...

tido bila dapat brim laa

Tanpa Nama berkata...

biat dia reput berangan jadi piem dlm mimpi, memang tak layak, memang jaga gua pon tak layak, biar kan calon tetap sehingga akgir hayat. hairan bin pelik.... org politik hidup lama kenapa tidak tetiba tiba padam kah kah kah aje bertanya prnghasut kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah..agak2 siapa umno yg akan dibuang dan digantikan dgn calon pas?mcm ne umno kelantan uruskan kerajaan perpaduan sailang ni..dedak makin tersepit..balik middle east, buat le perniagaan tahfiz kat luar kelantan, ekonomi tahfiz dan pondok makin susah cari makan..balaja la teknik roti jala, bole niaga kat uptown di kelantan plak..amerika first, kelante first..