.

Selasa, 14 Mac 2017

CUKONG SUDAH MARAH






WAHAI

BANI MELAYU

SEDARLAH

CUKONG ITU

CINTANYA

PADA NEGARA

CHINA MERAH

APA LAGI 

CHINA MAU



Jangan politikkan isu Forest City

APABILA projek pembangunan Forest City yang dijalankan usaha sama antara Malaysia dan China siap kelak, ia pasti akan muncul sebagai sebuah bandar ekonomi hijau yang mampu menarik ramai pelabur asing datang menanam modal di sini.


Presiden Gabungan Pertubuhan Cina Malaysia (Hua Zong), i Pheng Yin Huah berkata, beliau berharap tidak ada sesiapa cuba mempolitikkan isu Forest City atau mencetuskan sebarang salah faham.



"Sebaliknya, semua orang perlu memandang secara positif projek mega atas kerjasama antara Malaysia dengan China ini," katanya kepada Sin Chew Jit Poh.



Menurut beliau, projek Forest City adalah projek pembinaan sebuah bandar pintar dengan dibina atas pulau buatan tanah tambak dari laut, oleh itu tidak wujud istilah 'menyerahkan' tanah kepada sesiapa, sebaliknya Malaysia memiliki 'tanah baharu' melalui projek tersebut.



MCA PARTI

CUKONG KINI

KERJA SAMA

DENGAN 

CHINA MERAH

UNTUK ROMPAK

TANAH MELAYU



-------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ada satu bangsa paling bodoh dan bangga giler menjadi bangang iaitu melayu.

Kene pijak ke, kene tipu ke.. masih berbangga dan senyap tak berbuat apa2. Rizab tinggal 12% pun, masih lagi lalok bangga dgn ketuanan melayu. Stim jual tanah mcm Palestine jugak.

Yg menggulupur kemudian hari, anak cucu sendiri jugak. Undilah BN lagi untuk maintain bodoh abadi.

Tanpa Nama berkata...

Sapa suroh sokong bebudak lanun pun

parti tuh kan bebudak lanun jugak

Bodoh lah

Gadai terus..... bilyon bilyon

Ada MASYOOOOOKKKKKKKKKKKKK

Tanpa Nama berkata...

bodoh punya cukong ..pembaca tt sekarang tak cite pasal politik la cina cukong..pembaca tt sekarang mencarut bab realpolitik..realpolitk bukan politik audi, bukan politik pantat bidadari warna apa, ada bulu ke,ada dara ke, bukan politik sapa hafaz hafiz ayat2 magic dari langit.bukan politik undang2 islam dinegara sekular..ingat ni zaman dinasti han ke..pembaca tt sekarang berckp pasal realpolitik..