.

Selasa, 14 Mac 2017

APA KATA MAHATHIR





BANI SUBSIDI
bukan nak pelekeh bani me'layu cuba jangan jadi bani subsidi-- usahalah sendiri-- semua harap bantuan dpd pemerintah tak pon minta derma dpd org rame-- tuan tt kutuk pas pusing tin milo, kutuk pok cik mok cak walau nyawa kat halkum sangup berator amik BR1M dll pas tu cium tangan--

nak beli van minta derma mana usaha dan ikhtiar x bagi siap perli-- sa tu lagi jangan ingat rambut sama hitam hati dan cita rasa ikut sama ini pukul sama rata-- tido sebantal mimpi pon lain2 aku suka blig ini sbb baynak yg dapat aku belaja jangan mare on MARI DENGAR APA KATA MAHATHIR
Anonymous
on 3/14/17


STRATEGY UNTUK MENANG
Urmmm...mahadir dh leteh bro tu satu kenyataan..jika mahadir berpaling,semua pandang kemaluan sendiri kahkahkah.Kerajan pemerentah dh dh mencari strategy 

Dan dh dapat strategy untuk menang pru14,.rentak itu mereka dh dapat kini dimana2 mereka mengatur strategy..sedangkan pembangkang amanah,pkr,dap,bersatu masih terkakau2 mencari formula 

Dan acapkali tersasar.sering diperdaya,sering terpedaya dgn issue2 pemesonggan,dipesong untuk seketika,dlalaikan, untuk menutup issue2 besar.parti rofomasi masih termungu,terhegih2 mencipta satu ruang,rentak hilang dlm kesamaran..jentera akar umbi x kelihatan,undi mau kerja malas,bendani!!jika nak harapkan media pembangkang 15%je lebih nya kekuatan interlektual individual itu....hampeh toilah on MARI DENGAR APA KATA MAHATHIR
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 3/13/17




-------------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

itu wang adalah wang kita semua..bukan wang kerajaan, bukan subsidi..yg ada sub hanya la kudis.subkudis maka kes 1mdb tidak dibincangkan di parlimen kata menteri dua alam asal johor ni..melayu, india cina bukan penerima subsidi..itu duit kita semua dari cukai mukai..hapuskan subsidi bermakna hapuskan duit kita semua secara halal jakim..bak kata bro tt, cuba kita semua warga malaysia keluarkan wang kita dari bank, maka bank takda duit..kalo kita semua tak punaikan zakat, maka lembaga zakat takda duit dan lembaga2 zakat akan cuba merasuk semua warga agar tunaikan zakat dgn ayat2 dari vendoding machine bernama quran dan hadis..kalo kita semua tunaikan zakat direct kpd si miskin, maka pusat zakat takkan bina bangunan baru atau menterinya takkan dpt main golf dgn isteri ..