.

Isnin, 17 April 2017

MAT SABU DAN PSIKIK MELAYU





HUBAYA HUBAYA
DENGAR DENGAR
APA PANDANGAN ABANG MAT
TENTANG PSIKIK MELAYU











4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

psiki melayu simple je, semua mau free, sapa boleh bg free, dia kita sokong, masa sesuatu kerja tu susah, bg lain lain susah dulu, bila jd senang melayu ambik alik, kah kaj kaj, tak payah peluh, tak.payah susah, tak payah gundah, semua nak.free, malas, mikir pon malas, rujuk ularmak, cara. udah masuk syurga dapat bidadari bergetah walau dah mati, masih teringin meratah dara sunti, kah kah kah apa lagi psikik melayu yg terbaru? ya yabya audi, vellfire, big bike, mini cooper, tak sanggup mati nak nikmati syurga di bumi, pancut di audi air cond....aduh nikmat kah kaj kaj

Tanpa Nama berkata...

Mat sabu nih cakap bukan macam Melayu

Melayu nih BODOH

Itu FAKTA dan PERSEPSI

Mat SABU ini pun bukan BODOH macam Melayu

Ini mentaliti BAGUS semua Melayu mesti ikut

Lupa kan BEWAK dengan BANGKE nya

Mat Sabu ini lah IDOLA MELAYU MODEN

Zaman BEWAK dan BANGKE tuh zaman zaman Melayu duduk Pekan belom ke Bandar

MAT SABU ini MELAYU KLCC pinter FAKTA dan PERSEPSI

Hidup MAT SABU !!!!!!!!!!!!

HIdup TUN !!!!!!!!!!!!


Tangkap BEWAK........

Tanpa Nama berkata...

Melayu punya takut UMNO/BN jatuh lebih drp dia takut pd hari akhirat.

Tanpa Nama berkata...

Pikiaq balik.. kalu umngok jatoh.. wujud lg kah umngok nie.. depa bukan besa hidup susah.. yg susah tu org yg dok sokong depa saja..