.

Sabtu, 8 April 2017

APA MAKNANYA MIMPI INI







FACE BOOK


MIMPI NGERI MALAM TADI
Saya bermimpi, KTN mahu bersara dan dia datang dengan uniform minta maaf dengan saya dan bersalam. Lepas itu kami berpelukan. Aduuhhh.
Mintak tolong tafsir



Mariam Mokhtar Admrl-Gen Pls makan panadol satu kotak
Luthfi Shariffuddin Takde la tu. Hahaha
En Ayah Amie Rya dah dkt
Syed Mohd. Aiman kata org kalau mimpi org tu means they miss u... KTN misses u sgt2 tu 
LikeReply23 hrs
Faizal Kusut Dah dkt pru ni ada yg nak kena 'simpan' gaknye...
LikeReply21 hrs
Adam Jaddam KTN dpt mimpi basah kot
LikeReply19 hrs
Tan Sri Jamil Badri Malaikat maut dah jengok dia tuu
LikeReply15 hrs
NrAzlan RealMind Uniform dia serba putih ke?



MAKNANYA

BIK MAMA

AKAN TURUN

104 KILO

TAPI ZIANA

AKAN TAMBAH

25 KILO






--------------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ikut tafsiran oleh ahli nujum dr benua tikun tiruan, adapun org berpakaian itu ertinya org itu sedang bermimpi jd org baik2 saja. Adapun berpelok- pelok tu ertinya saja nk bagitahu bahawa bajunya putih, bukan apa pun...Tdo je lah...Mimpi Rosmah & najib pakai serban, purdah pun blm confirm melaun 2 ekor tu insaf

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha ha ha ha

DIDI KOTA BELUD berkata...

itu maknanya dalam tafsiran mimpi islam ...KTN akan mati dikentutin lalat lalat neraka....hehhehehehhe

Tanpa Nama berkata...

mengigau ke? tanye aje..............

Tanpa Nama berkata...

maknanya kontrak dia akan direnew sampai najib dipusarakan..