.

Sabtu, 8 April 2017

MUJUR ROSMAH GEMOK





MUJUR ROSMAH GEMOK
ahh...yb tu bodoh..kan bagus kalo dia ckp perogol merogol sb perempuan pakai seksi..mujur rosmah pakai baju kurung, kalo tak , dah lama kena rogol..errr, agak2 perogol mana nak rogol rosmah??rahim tambi chik ke atau trio porno??
tengok muka pun tak lalu,apatah lagi nak meorogol..fuh..simpang malaikat 40 atau hadis 40..fuh fuh fuhh...oh ye jgn lupa, ambasador malaysia di new zealand tu deh kawin ke blum dgn perempuan minah blonde tu??
agak2 student mara yg porno under age tu dah kawin dgn perempuan under age tu??agak2 si perogol bersiri yg baru pulang ke malaysia tu, dah kawin ke belum dgn mangsa2 rogolnya..mungkin si perogol bersiri tu bole mula merogol semula dan bermula dari awek2 ee dari tasik gelugor.. 
on YB MAT ROGOL
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 4/6/17





---------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Otak Otak Melayu tak ada bebende bagus punya

Macam Mat Bahalol jugak

Kencing saja

Jangan tak Kencing

Tuh kira BIDA'AH kata OLOMUCK !!!!!

Tanpa Nama berkata...

Langsung tak selera nak rogol Semah Badak tu, tak ada aura yang boleh menyetimkan. Kalau aku telan viagra pun, kote tetap tak naik. Buat rugi duit beli viagra adalah, lagi baik tembak ke dinding.

Tanpa Nama berkata...

betul ke?
fakta atau auta?

mana tau, si MONGOL 'MAO' yang ada LEMAK....ada 'BOING BOING BOING' sikit????

Tanpa Nama berkata...

Sokong sgt....dpt nikah pree dgn anak yb.