.

Jumaat, 21 April 2017

RAMAI MAKIN PAPA KEDANA






RAMAI MAKIN PAPA
Cobak waktu petang, lu jalan dari pertama ke Ujung Chowkit apa lu nampak .. memeranjatkan .. lu nampak gelangdangan, mereka tampak kemas sebab baru balik kerje, mereka tak de tempat berteduh sebab kos idup memancot tinggi .. hal ini tak de di era Chedet .. 
belacinye masa tu Sudara Anwar pula adalah satu2 Menteri yg berjaya cecah target bina rumah mampu-milik. Ingat tempat tinggal adalah keperluan .. kerajaan yg tak dapat sediakan keperluan rakyat adalah kerajaan gagal .. sifar untuk PM Mappadulung. on 
LAWAK TEGAR DARI MONGOLIA
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 4/20/17





------------------

2 ulasan:

SydneyCartonReincarnated berkata...

Bro...engkau rasa mamat ni sampai masa nak tangga ke "guillotine" pun akan senggeh-senggeh kata "aku adalah anugrah tuhan pada rakyat mesia" tak? Oh...lupa dia lah "tuhan" rupa rupa nya...

Tengok muka dia dan tengok mesia sekarang mengingatkan kembali bayangan dari buku Dickens, A Tale of Two Cities...It was the best of times, it was the worst of times...dan hero kita naik tangga guillotine sampai melihat menyampah rakyat yang tengah marah berbara-bara kelas atasan yg angkuh

panglimo potaseh berkata...

Tapi gwa teringat animal farm.