.

Selasa, 9 Mei 2017

CUBA FIKIRKAN




f.b


Oh wow... Apakah benar tinjauan intel yg merumuskan bhw sekurang-kurangnya 40% drp jumlah ahli2 di akarumbi tidak akan menyokong sebarang keputusan oleh barisan kepimpinan utama Parti mrk utk bersekongkol dgn Umno pada PRU14 nanti beb ?


Malek Baretta Jika pun rumusan itu sahih, tidak semestinya yg 40% tuu akan mengundi calon PH gak. Depa boleh boleh buat keputusan utk berkecuali aje. Isu ahli PAS tidak keluar mengundi bukanlah sesuatu yg mustahil. Pernah berlaku semasa di PRK Teluk Intan walaupun di era itu, PAS adalah rakan sePakatan yg paling dipercayai oleh DAP. Bukan gitu ke beb ?
Reply11 hrs
Mohd Said Jusoh Jadi nak tak nak kena Cari Pengundi UMeNO Be eNd untuk beri Sokongan lar yer Pak ? .... tapi PH alergik dgn Be eNd ... oppppsss sori .... di Kelantan mereka bersama Umeno untuk jatuhkan PAS ....
Reply11 hrs
Malek Baretta PakMB nii bukanlah pandai sangat tentang bacaan politik tetapi bolehlah buat andaian bhw satu2 pihak yg mampu curi pengundi2 Umno ialah Bersatu.

Apapun, PakMB harap MSU PAS akan endorse keputusan sebulat suara Muktamar utk putus tahaluf-siyasinya dgn KEADILAN. Molek utk semua. Bukan gitu beb ?
Reply
1
11 hrs
Mohd Said Jusoh ambe pn rasa molek jgk MSU endorse je tiada kerjasama dgn PKR ... sbb kalu bersama tapi duk serang sesama sendiri pn tak molek jugak ... yg ambe musykil pn sesama PKR pn menyerang jugak ... bila nak move on tu?
Reply11 hrs
Malek Baretta Oh itu situasi biasa dlm politik. Mana ada parti yg aman sejahtera tanpa ada permasalahan dalaman beb.
Reply11 hrs
Mohd Said Jusoh ok lar kalu gitu yer.... molek lar lagu tu jadi Rakyat bawahan menilai macamana nak move on kalu sekeliling kapten bercakaran ... kapten boleh mengemudi dgn baik ker? ... tapi kalu dah culcute mcm tu apa bole buat ... move on je lar .... biar tempang pn
LikeShow more reactions
Reply11 hrs
Malek Baretta Oops tak abis lagi ? Setuju gak dgn pandangan anda tuu. Malah PakMB akan cuba sampaikan mesej anda itu kat mana2 barisan kepimpinan KEADILAN yg ditemui nanti yaa beb.
LikeShow more reactions
Reply11 hrs
Mosya Trw Mufc Pakmb brp kali Pas memulakan serangan kpd Pan, PKR & Dap...cuba cekkkkk yg plg awl stiap isu..
LikeShow more reactions
Reply9 hrs

---------------

5 ulasan:

Dragonfly berkata...

40% aje, ingatkan 80%

zaharuddin Ahmad berkata...

Orang cina berjumpa...bergabung jadi... persatuan
Orang India berjummpa.bergabung jadi....union
Orang melayu berjumpa.terus berpolitic. sampai mati


Tanpa Nama berkata...

Klu nak lawan kezaliman dan korupsi pun BERKECUALI, lebih baik tok sah ngaku Islam!

Dragonfly berkata...

Spesis pertama masuk jahanam tanpa hisab.. Acu teliti mmolek

Dragonfly berkata...

Spesis pertama masuk jahanam tanpa hisab.. Acu teliti mmolek