.

Rabu, 24 Mei 2017

HABIS LINGKUP NEGARA INI

MAKIN BERAT

SEMUA PUNAH RANAH
PEMIMPIN NEGARA
TELIBAT KES BUNUH
KETUA POLIS DAERAH
TERLIBAT KES RASUAH
KETUA AGAMA REMBAT
DUIT ZAKAT
KETUA MENTERI ROGOL
BUDAK SEKOLAH
ANAK MENTERI JADI SAMSENG
TOWKAY LENDIR &DADAH
BAYAR GAJI AHLI POLITIK
SEKOLAH TAHFIZ SEKSA MURID
HARTA NEGARA JUAL PADA CHINA
HABIS LINGKUP ZAMAN NAJIB

Ketua CID Alor Gajah ditahan SPRMKETUA CID polis Alor Gajah pula ditahan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) tengahari tadi, menjadikan dia ketua CID kedua yang ditahan untuk membantu siasatan rasuah.
Penangkapan terbaru itu berlaku selepas SPRM sebelum ini menahan ketua polis Melaka Tengah dan Jasin serta ketua CID Melaka Tengah.
Keempat-empat mereka, bersama 9 yang lain, ditahan dalam operasi besar-besaran SPRM atas dakwaan melindungi operasi pusat urut dan judi haram di Melaka.
Suspek terbaru, pegawai berusia 51 tahun yang berjawatan timbalan superintendent ditahan di pejabatnya di Melaka pada jam 10.45 pagi sebelum dibawa ke ibu pejabat SPRM di Putrajaya untuk soal siasat.

BUKAN TANDA

NAK KIAMAT

TANDA NEGARA

NAK HANCUR

-------------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kuala lumpur tak tangkap pun.wayang

DIDI KOTA BELUD berkata...

CID tu aperrrrrrr.....CINA INDIA DICAPATI kerrrrrr.....kakkakakakakakkaka...dah ketua nyer melayu...Cina India...dikongsinyer....GELAPPPP lerrrrrr......kakakkkaka...ini nama perpaduan KAUM yg jitu....takan goyangggggg....kakakkakakakaa..hidup mesin ARCHERRRR.....sistem turrr...sistemmmmmm......

Tanpa Nama berkata...

Kau ni tt masih lagi mempertikai dan memperkotak ayat orang kanan ulamak sedunia. Ini cerita rasuah. Negeri tak hancur sebab rasuah. Kau jangan dogil bona tt, nanti lobai cilikan jari kau!

Tanpa Nama berkata...

Bela BEWAK apa ke hal

Jadi BANGKE lah gaya nya

Tanpa Nama berkata...

apa kiamat?
apa hancur?

wayang aje...........
olok2 aje..