.

Rabu, 24 Mei 2017

WAJIB BERKUALITI




WAJIB ADA KUALITI
Aku setuju sangat! Tapi tak la terlalu sepenuhnya. Aku OK je kalo pakcik isham copy paste komen pembaca dia, tapi mesti la cukup syarat dan haulnya. Syarat pertama mestilah KUALITI. 
Walaupun hidup seribu tahun kalau tak kualiti apa gunanya, mengabis boreh jo! 
Banyak sangat aku baca komen yang takde substance, takde maklumat baru malah cuma kakaktua mengulang apa yang pakcik isham dah kata, takde mengocak otak untuk berpikir lebih jauh, takde ciri humor yang menggeletek ketiak,
 serta yang asyik mengulang-ulang 4-5 baris ayat yang serupa setiap komen seolah autobot yang bertopikan tempurong tak mampu memikir dan menjana komentar berbeza! Kadang-kadang akibat terlalu banyak komen gred c hingga f ni buatkan aku termangu tepi tingkap sambil membilang pokok bunga tahi ayam yang mak aku tanam: 1,2,3, lekuk, jantan, betina, aku ketuk, blog tt, aku dah taknak masuk. 
Ataupun pandangan aku meleret ke jiran sebelah, congak baju dan seluar dalam yang dia sidai: eenie, meenie, miny, moe, blog tt, I on 
SILA BELI BUKU
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 5/23/17





---------------

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha

Melayu mesti ber fikir

GAGAL ber fikir punca gagal ubah masa depan

MELAYU perlu di ingat ingat ingat agar tidak lalai lupa tuk ubah

Malang nya MELAYU bangsa pelupa

Yang tak boleh di lupa - bebende BACIN , SKODENG , GERMAN dan GEPAU

Tuh perlu ada ke perluan ulang ulangan

Ter lampau BAHALOL