.

Sabtu, 20 Mei 2017

NAMA SINTOK AMAT BERAT






INGAT TAK

APA TT AJAR

CARA BACA 

MEDIA KITA

LOW CLASS?

DI MALAYSIA
KALAU BERITA
DINAFIKAN
ERTINYA BERITA
ITU BETUL TEPAT




SINTOK

Saya bukan bodoh dan ekstremis, UUM bukan universiti ‘low class’


Pengarah Komunikasi Amanah merangkap Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad, menyifatkan saya sebagai “bodoh tahap maksima”.
Setiausaha DAP Wilayah Persekutuan merangkap Ahli Parlimen Segambut, Lim Lip Eng, mempertikaikan kualiti kesarjanaan saya dan pensyarah universiti tempatan lain. Tulis Lim Lip Eng: “Many citizens are worried about the quality of our local university lecturers after Kamarul’s statement”.
Ahli Dewan Undangan Negeri Damansara Utama, Yeo Bee Yin, dilapor mempersoalkan kredibiliti saya sebagai ahli akademik yang sepatutnya berfikiran matang memahami konsep penulisan buku Hannah Yeoh.
Penolong Setiausaha Publisiti Wanita Kebangsaan DAP, Syerleena Abdul Rashid, mempersoalkan kelayakan saya sebagai ahli akademik. Tulis Syerleena Abdul Rashid: “Any sound minded Malaysian would laugh at the absurdity of his remark and quite possibly question his credentials as a learned academician”.
Kolumnis Malaysiakini, Stephen Ng, menyifatkan saya memalukan dunia akademik, dengan menyifatkan saya sebagai separuh masak dan berpandangan sempit, dan ini dikaitkan beliau dengan ranking UUM yang didakwa rendah. Tulis Stephen Ng: “Kamarul Zaman Yusoff, a lecturer at Universiti Utara Malaysia (UUM), has indeed joined the ranks of controversial academic figures who continue to bring disgrace to the academia. Half-baked and narrow-minded political scientist is how I would describe him. If this is the kind of academic staff that we have at UUM, it is no wonder why UUM has never been ranked highly, locally and internationally.”
KESIAN

kesian pada pelajar
universiti sintok
nama sintok ni berat
dah lama jadi low class
kini ada bukti 
pensyarah amat bangang 
lagi bebal 
tambah bodoh
kesian sintok
dulu ada 
mat nordin kardi
sekarang ada
mat kamarul 


BERAT



---------------

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tok imam masjid.. bilal tok siak tok lebai... tok pekong orang kafir... salib gereja... tokong kuil.. holy water... paderi... dan tok sami bersedia. Geng lempar kepala babi kepala lembu dan bom petrol dah nak mula bekerja. Tukang cat dan spray upahan tengah berlatih ayat rasis dan huru hara. Nak PRU... mereka over time. Macam chief Lanun Kleptokrat M01 daaaa...public holiday baru cuti!

Tanpa Nama berkata...

bakal.........tukar...........
kangkung atau bomoh.....
mana satu?

dulu gred kangkung,
kelak gred bomoh?

AUTA ke FAKTA

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha ha

Nama pun SINTOK

Kalau MONTOK pasti bagus

Apa pun bunyi macam , TOK.... TOK.... Ada MASYOOOOOOKKKKKKKKKK

Tanpa Nama berkata...

bro tt, episod drama david teo ngan pm, seakan akan real, seakan akan dipentas depan tv live...sengaja beri amaran tionghua, semua wayang diarah okeh daulah terpendam di msia, daulah akan memastikan semua dilakukan memgikut skrip....tanya saja...jangan.marah ya....

Tanpa Nama berkata...

UNIVERSITI SINTOK = UNIVERSITI MANGKOK pun baguih gak TT. Mmg student dia sama class ja dgn bebudak universiti atas deretan kedai makan kot KL tu..

Tanpa Nama berkata...

Wakakakaaka...PhD dlm ampu najib dan rosmah

Tanpa Nama berkata...

bukan "lo klas" tapi "NO GLASS"

Tanpa Nama berkata...

Mamat ni pegang jawatan pengarah institut kajian politik malaysia (mapan) dan uum adalah uni awam/kerajaan, uum dapat dana dari kerajaan. Mmg sah laa mamat bodoh ni balaci umno, sebab tu la dia serang hannah, ini semua propaganda utk jatuhkan pembangkang. Uni awam mmg tempat ternak kangkong, sihat2 dan subur sebab byk ditabur dedak. Aku berani sunat kali kedua kalau mamat ni bukan ahli umno.