.

Khamis, 25 Mei 2017

SATU RENUNGAN




PELIK PELIK

KUMPULAN PEGGANAS
ISIS 
SEDANG MENGHARU
BOM SANA 
BUNUH SINI
TEMBAK SANA
TEMBAK SINI


TAPI 
PELIK LAGI MEMELIKKAN
IALAH 
TAK ADA PULA
SERANGAN ISIS KEATAS
NEGARA ZIONIS ISRAEL

WAL HAL BOLEH 
JALAN KAKI  MASUK
KE ISRAEL DARI SYRIA
ATAU 
DARI LIBANON

PARA  PEMBACA
SILA
RENUNGKAN






-----------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kan lahanat tuh bebudak karton Amerika Israel

Semua makan gaji saja

Masa kan boleh KENTUT tanpa KENYANG

Cuba RENUNGI

Tanpa Nama berkata...

sarang TEBUAN!
tak bole USIK!
tak MAO Me Tee!!!!!!!!!

DIDI KOTA BELUD berkata...

dekat dekat nak berposa ni..kasi panas ler itu suhu...titik bulan paling tenaga lemah umat islang..yolah..posa untuk kurus..dan senang diurus..bukan bulan pahala atau bulan pencuci dosa..tak caya...paling kuat seminggu..mcm lagu raya...dimasa bulan ramdan..kita berpuasa hanya seminggu..setahun hanya sekali merayakan hari yg mulia ini..selamattttt..hari.....rayaaaaa.....hehehhe...

YahudiMabuk berkata...

Apa masalahnya dengan ISRAEL??Asal bom je kaitkan ISRAEL,Tak prihatin ke?Liberal-liberal di malaysia,cerdik pandai,David Ah Hong(bukan nama sebenar,cuma untuk bunyi setaraf dengan orang barat moden),Maniam ,Puteri Santubong semua kutuk insiden ni dah sah-sah angkara pengganas timur tengah..Terima je lah,dah "nature"nya mcm tu,tiada kaitan nya dengan ISRAEL..Anti Semitic ke apa bro??Lagi satu,Jangan mimpi nak tembus ISRAEL,ISRAEL Defense is the best okay..
Jangan buat andaian cetek ya.

panglimo potaseh berkata...

Yahudi tak boleh dimusnahkan .. kalau yahudi lenyap .. kalau apa-apa hal berlaku sapa nak dituduh .. sapa nak dikambing hitamkan. Takan nak tuduh keling .. walau pong dah hitam. Ustaz dah tentu susah nak kelentong sebab yahudi dah lenyap .. tapi pak arab tetap gaduh sama sendiri.