.

Jumaat, 19 Mei 2017

TAHNIAH INDONESIA






TAHNIAH

INDON


Indonesia jamin tiada masalah jerebu rentas sempadan tahun ini

 | May 18, 2017
Sejak awal tahun ini, Indonesia mengambil langkah mencegah dan mengurangkan pencemaran asap jerebu, termasuk memperkemaskan pasukan bomba serta mengaktifkan rondaan bersepadu di kawasan mudah mengalami kebakaran hutan.







MAKIN KURANG

RASUAH

MAKIN KURANG

JEREBU DARI

INDONESIA

SYABAS!

TAPI EROPAH

DAH BOIKOT

SAWIT KITA

JANGAN BUAT

ONAR LAGI




----------------

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Indon pun lagi lagi byk lebai, tapi lebai indon tak cilok balak. Lebai kita kat SINI tu 5 kerat je tapi kuat betul tibai balak sampai licin.

Tanpa Nama berkata...

Jokowi boleh buat kerja kat Malaysia pulak

Bukan semua Indon tak boleh pakai

Daripada SAPUMAN

Kasihan Rakyat hidup miskin papa kedana

Pak Lobay pulak kaya raya

Dunya.... Dunya...

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Allah utuskan siti kassim menyampai kan berita gumbira untuK orang2 asaL yg tertindas dengan meLan, Allah utuskan ahhoK Basuki chaya purnama menyumbang berita gumbira untuK Warga tertindas di indonesia jeLas Tepat maha benar Allah maha kuasa menyumbang untuK duniya ini sesuka Hati nya allah samaada yg Lebai, uLtra Lobay, orang biasaaa atau akademik atau Pondan cheLsea Manning rockerz siti kassim Jangan ingat Allah Kena piLih Lobay onLy. Stop atur kan kerja, stop suruh Tuhan it'u ini, berdOa bukan untuK Tentu kan piLihan Tuhan, Tuhan Allah dewata RAYA Moho agong seru sekaLian aLam adaLah Tuhan yg sama utuskan banjir Besar Nabi nuH untuK RepLanting umat meLayu yg duehaka Ketika itu don't Bisnis agama. Titik.

Tanpa Nama berkata...

tunggu!
belum habis tahun, sudah mula berKOKok?
angin aseh tiup dari arah sana,
setiap tahun dari bulan 5, sampai bulan sembilang!

belum HABIS lagi...........!