.

Rabu, 14 Jun 2017

JILBAB TRASH HEAVY MENTAL







JILBAB TRASH

kau jgn nak hasut buat dakyah yg pelik pelik tt. bebudak tu main lagu heavy metal tapi berjilbab bertudung, itu dikira HALAL kalau mengikut ilmu fiqh tuan guru tontowi. 

HEAVY

kalau nyanyi dangdut bergelek goyang gerudi mcm inul daratista pun tapi kalau bertudung dikira HALALLAN TOYIBBAN. tapi kalau rambut pompuan tak bertutup dan mundar mandir di bazaar ramadan dikira HARAM sebab pengunjung bazaar mudah naik syahwat bila nampak pompuan free hair. 

MENTAL

maria ozawa pun senang jer kalau nak halalkan filem2 dia, dia cuma perlu berjilbab jer. cuma satu jer aku musykil, yg korang tuduh2 tuan guru alhaj tontowi layan porn germany tu mcm jijik jer apasal? ntah2 pornstar germany tu bertudung. kamon laaaa, openminded laa sikit! kah kah kah on 
BAND DARI GERMAN
Remove content | Delete | Spam
Anonymous
on 6/14/17





--------------

Tiada ulasan: