.

Ahad, 4 Jun 2017

RAMAI FREELOADER







FREELOADER
Maleixia lah satu2nya negara yg paling ramai ketua agama berstatus freeloader. Semuanya ketua agama islam bagi tiap2 negeri. Semuanya tak pernah berbuka puasa di masjid. Bulan2 puasa ni kita tak tahu diorang solat fardhu dan solat terawikh di masjid mana. Tup tup ada sorang tu bising2 sebab YB bukan islam masuk masjid utk sampaikan sumbangan, what the fuck! on 
ISLAM MAIKIN PELIK
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/3/17




------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Freeloader mmg muka tak malu, claim diri tu dari keturunan Nabi lah, Iskandar sang penakluklah...

Tanpa Nama berkata...

UK pun ada Queen sorang. Tempat lain King dan Queen 4 daun terup. Ini boleh beli kat kedai. Jangan marah nanti kena jual.

Tanpa Nama berkata...

katogiri free loader nie memang terlalu ramai di msia, atas sampai bawah, semua nak free, keta nak free, driver nak free, tol nak free, minyak free, makan free masyuk free, begitu lah uno nak melayu, bergantung gangtungan, sejak.merdeka, kalu melayu maju tak payah harap uno pon, kan? kah kah kah...melayu masih.miskin, bagi lah buah kurma sikit, kain pelikat cop gajah mada,duit raya sikit, nak sampai raya beli daging sikit sedekah sedekah konon lah, tapi uno dok rembat setiap saat...dijual melayu kpd cihna...komuis atau dak citer lama, semua bokeh kalau ada pulus pak....kah kah kah idup agi.idup agi.ngelaban
..nyirup kitai tuak nyamai tok