.

Sabtu, 1 Julai 2017

ARAB AMAT BEBAL





TOK ARAB

Bang Mat .. betul yahudi munafaatkan pengalaman perang dunia l dan ll dengan membantu pihak berikat Kristian Eropah. Sebelumnya Yahudi menjadi peniaga bila mereka bersama Islam. Islam tak kasik Yahudi berperang. Yang gwa tahu Islam ni sejak dulu hari-hari berperang .. tak caya buka TV3. 

SEMUA

Tapi bila lawan Yahudi je kalah .. memang adat perang yang kalah jadi lenggit .. negara dan harta diambil yang menang. Sampai masa kita kena kaji ngapa Islam kalah .. bukan kata Yahudi tu jahat dan perampas. 

BEBAL

Mana ada orang menang perang balik lenggang kangkong tangan kosong. Sekurangnya tanah diambil Yahudi tu dibina rumah utk rakyatnya .. tak lah kosong dan rakyat dibiar tidur bawah khemah mcm orang Arab. Tapi istana Sultannya .. tempat melancap pun dibuat drp emas .. fikir-fikirlah. on 
PANGGILAN AL-QUDS - ABANG MAT
Publish | Delete | Spam
panglimo potaseh
on 6/23/17




--------------------

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Astafirullahalazim ya habibi benua Arabian dilanda virus es bebalism karnas didas faham es taqwir taqwir alqurran dan hadis, Ulamanya bermentaliti mata satu yang bermatas duas semua dipenjara atau dibunuh di cop sebagai terrorism sebab apas bisases jadis gitus? Sebab kuasa power kedudukan yang kaya terus kaya yang miskin terus papa kedana astafirullahalazim bila White House berkerja atas nama globalisasi sains dan technology dinegara Arabian itu adalah muslihat diatas dasar menang menang untung dan untung islam rugi tidak mengapa, mekah masih ada.About you malaysia melayu bingai masih ada masih dgn politic yg rhetoric jadi bala datang dari semua arah.. Seumpama al rahman itu jauh rahmat itu sudah tidak adalagi.. jadi semua kehilangan pedoman yg mengangkat islam itu sudah tidak ada auroranya keutamaan sudah digoibkan disebabkan kedudukan pangkat nilai materials itu dan sbgnya.. doa Orang2 melayu syaitan iblis bisa jadi malaikat... syiah jadi iblis sedangkan masing masing penjaga alqurran.. yang ada ilmu sedikit sebuk disebukan dgn isteri usteri muda.. atas kehendak syariah katanya ataupun kehendak nafsu misalannya... jangut nabi ditayang tayang diatas nama pecinta... tapi apa yg nabi kata tentang akhir zaman semua tak nampak kias berkiasnya... sunah nampak pulak.. dh jadi terbalik.. ini lah the hakikat orang melayu berjiwa plastics hikayatnya for Kris hindu watterfuck betoi es.

Tanpa Nama berkata...

yahudi pandai,
yahudi tak masuk islam,
terkena bayaran "JIZYA" untuk terus hidup....

tunggu peluang untuk KO sama islam!

Nazrio Dond DoLLa berkata...

umnQ dapat Dana (sumbangan derma) arabiyaH, Saudis arabiyaH Makan jizya (jizyah-cukai kepaLa atas) dari grit beritan London britisH sebuah puki yang MeLahir-kan umnQ