.

Sabtu, 1 Julai 2017

BALA SUDAH DATANG


P.I BALA

UJIAN...yg kena ujian drp Allah tu sprt kesah nabi Yusof as yg kena campak kdlm telaga dan slps itu diFITNAH oleh bik Mama pd zamannya itu dan kenalah pulok Yusof masuk penjara! 

SUDAH

UJIAN...ujian juga Allah berikan kpd nabi Ibrahim as lalu dia pun dihumban kdlm api serta dihambat kluar daerah oleh pembesar2 kaumnya yg zalim buas dan ganas! UJIAN...ujian juga dilalui oleh nabi Musa dan Muhammad SAW apb Firaun serta Abu Jahal yg berusaha utk memerangi serta membunuh mrk semata2 krn Musa dan Muhammad mmbawa obor CAHAYA yg sgt terang beserta system-NILAI kehidupan yg betul2 jujur LURUS dan telus.. 

DATANG

BALA...bala itu pernah menimpa ularmak2 agamawan ahlulKitab Yahudi dan Nasrani yg suka membelit U-Turn tunggangTebalik yg memaki memFITNAH dan mencuri sembunyi2...sama sprt yg tlh pon trjd serta menimpa lobai2 ularmak yg kena tendang dan TERAJANG dek petir dan RIBUT di kota Sarang Semut t.hari.. BALA...bala Allah dtg berupa makhluk2 tenaga alam sprt petir RIBUT dan banjir..termasuklah juga on 
BALA DARI ALLAH?
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 6/23/17


---------------

4 ulasan:

Bandan mulia berkata...

Ingatan untuk semua anak bangsa di Malaysia...adalah menjadi satu kewajipan kita semua menjatuhkan kerajaan BN sekarang kerana ianya adalah wakil penjajah british. Walaupun british sudah balik kampung dan beri kemedekaan kepada kita, namun wakilnya yang memerintah lebih zalim dan kuat menyamun mengalahkan ketuanya. Oleh itu saya menyeru kepada sekelian rakyat malaysia yang waras dan sedar diri supaya menjatuhkan wakil kerajaan penjajah yang memerintah Malaysia sekarang jika ingin menikmati KEMERDEKAAN YANG SEBENARNYA. Ingat...hati jangan goyang...batang mesti tegak!!!!

Tanpa Nama berkata...

apa bole buat?
ALTANTUYA dah GERAM!
dah DENGKI!

dari merah bertukar HITAM!

terima BALA aje...............dengan tangan terbuka!

Tanpa Nama berkata...

P I Bala?
Pi bala kata, razak baginda bagitau dia, najib ada bikin sex sama altantuya, termasuk main lubang jubor altantuya.

Cuma yg musykil ialah.....pundek sapa berbau taik monggol?
Kah kah kah
Apa guna ada berlian sebesar buah kelapa kalau pundek berbau taik monggol
Kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

keturunan pesawat MH370 dahaga......
banyak dahaga
dahaga darah MAO WHO TANG!

sampai hari ini
jasad pon tarak,
mati penuh DENGKI
belum dikubur
belum ditenteramkan