.

Sabtu, 22 Julai 2017

JAMAL TALI GANTUNG UNTUK KHAIRY





JAMAL 

TONGKOL

Kalau logo harapan jadi tali gantung untuk leher najib, tali gantung untuk leher kj pulak adalah harapan sedalam kolam ikan tongkol jamal sekinchan. Walaupun gangster kampung banjar, dia ni rupanya lebih hebat dari kj. 


TALI GANTUNG

Kj cuma ada degree dari ford lembu jantan. Gangster kampung banjar ada phd dari ford lembu jantan! Jamal says he's worthy replacement for KJ, will reveal credentials Sunday. Jeng jeng jeng... najib dah bagi lampu hijau untuk kj akhirnya dicantas sebab kj tak boleh dipercayai lagi dengan maklumat tentang najib yang dia ada... 

UNTUK KHAIRY

dan malang bagi kj, tak seperti anwar dan mahathir yang ramai pengikut setia yang berani dan sanggup berkorban sama melawan, kj takde siapa yang sanggup bermatian back up dia... selamat jalan, nice knowing u! 
on LOGO HARAPAN - TALI GATUNG
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/21/17






-----------------

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tapi KJ ada rahsia minah monggol, dia boleh join parti bersatu bila2 masa jer.

Tanpa Nama berkata...

KJ bukan pejuang rakyat. Cuma sorang petualang. Will not be missed

Tanpa Nama berkata...

one noose for dat mongol chap,
another noose for dat kj chap,
both from within the same clan,
kinda suspicious,
coincidence or synchronicity?

perhaps dat clan got cursed?
can only think of one, the infamous "R.A.H.M.A.N. curse"

who, what, when, where and why, does the curse have to surface right now?
did altantuyaa wait for this moment, just to re-surface?
or did the "rahman" chap placed the curse, just before he was stepping down?
is it karma?
is it fate?
is it divine intervention?
is it cosmic injustice?
or is it something bigger?
bigger than everyone?

HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR

Tanpa Nama berkata...

Kalau rahsia amoi mongolia yang kununnya kj pegang tu adalah racun sangat berbisa bagi halkum najib, kenapa bapak mertua tergolek mudah dengan hanya sekali pancung lalu najib naik berdiri atas kepala bapak mertua?

Tanpa Nama berkata...

KJ elok la teruskan bela jambang... Lepas nie akai kepiah... Mintak tolong ostat parti cap kepiah tarbiahkn otak dia... Budak tingkat 4 nie la yg buat Malaysia huru haranya smpai hari nie... Takkan ku lupakn busuk tangan mu...