.

Jumaat, 28 Julai 2017

TAK PERCAYA ISHAM RAIS





TAK PERCAYA

Tok tt tolong jawab ni sat.Kasi jawab fakta ini budak.Jgn kasi malu sama tt group.. Oleh : Nome Nozwir 13 SEBAB KENAPA AKU TAK PEDULI APA ISHAM RAIS CAKAP LAGI Menurut Haizal Yatiran yang letak statusnya pasal Isham Rais mengatakan anak muda yang menolak Mahathir sebagai ketua adalah anjing;

ISHAM RAIS

 - aku tak sure la sebab aku kat kampung, ini datang dari Ijal je lah, jadi ini respon aku terhadap statement tu (jika Ijal tak kencing aku la, mana aku tau sejak dia lepak dengan Sajat ni aku pun dah meragui seksualiti dia). Gambar - Hishammudin Rais 1. Aku dah 33. Aku bukan anak muda lagi. 2. Ada beza dengan menolak dengan tidak peduli. Aku bukan menolak Mahathir jadi ketua PH, aku cuma tak peduli. Penting sangat ke Mahathir ni jadi ketua? 

LAGI

3. Cuba tanya random pada anak muda di Malaysia, kau janganlah tanya mat forum je. Tanya geng Apache Sereng, geng raver, geng Wechat, budak schmek troxx, siapa ketua pemuda UMNO? Rasanya maybe 50, 60 percent tahu. Tanya siapa ketua pemuda PAS, hmmm. Tanya on PENJUAL AGAMA BEREBUT KAWASAN
Publish | Delete | Spam
Anonymous
on 7/26/17




--------------

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

1.Kau tu baru 33. Abang isham dah 66. Dua kali ganda la beb!
2.Abang isham cakap pasal budak muda yang TOLAK mahathir. Kau cakap kau BUKAN TOLAK, cuma TAK PEDULI. Dah tu kenapa kau nyebok nak ambik peduli isu ni lagi sedangkan kau tak termasuk pun dalam kasta yang abang hisham tujukan. Sebenarnya kau ni takdo kojo. Lalu kau jadi keypochi.

Nazrio Dond DoLLa berkata...

Kah kah kah on TIPU diri