.

Jumaat, 28 Julai 2017

BERSAMA KITA BERSATU





 
NAJIB AKAN

bro isham..gua ada soklan..kalo najib ditangkap oleh doj, agak2 siapa calon perdana menteri dari umno?zahidi menteri komidi ke, isham lidah kontot ke..atau rosmah akan jd the real first lady as pm in malaysia history..huhu...agak2 apa jawapan menteri2 kabinet umno? siapakah yg akan jadi perdana menteri sekiranya najib didakwa amerika doj??


DITANGKAP

bukan apa, cuma nak pasang lukah, kot2 mengena kat jerat yg dedaknya masyuk lagi mashul...gua hari2 dengar najib dan rosmah membadutkan diri dgn isu 1mdb, isu gst yg dikatakan harga akan turun, isu harga kereta, isu buah anggur yg banyak keluaran dari universiti2..lu org cermah politik je yg macam badut, tp menteri najib bukan setakat badutkan gua, dia siap sapu duit kocek gua lagi..sial punya badut najib...tu belum kalo zahidi hamidi buat standing komedi lagi..langsung tak masuk akal.. 
on DARI MEDIA MUSUH
Anonymous
on 7/27/17



MENANG

sabo semua...kita menang dulu pilihanraya kemudian kita buat undi lagi untuk tentukan siapa wajib wajib jadi perdana menteri.dgr cite selangor kalah rayuan dgn SPR? betul ke?.kali ini jangan kita pilih calon2 dari geng2 white form atau pink form anwar ibrahim..susah2 sgt kita up isham rais jadi perdana menteri..


DULU

andai isham rais jd perdana menteri maka slogan nya mesti "dilarang melarang"..pastu susah la nak jual agama..susah la nak jadi bodoh..maka kurang la pahala menghafaz al quran hadis..silap2 malaysia jadi baitul hikmah kedua setelah batu bersurat terengganu..err di terengganu juga 1mdb dicipta melalui TIA..tia ni bukan tiaN chua parlimen batu..dari terengganu juga la doktor zakar naik mula bertapak.. 
on DARI MEDIA MUSUH
Anonymous
on 7/27/17



PM BUKAN

alo brader2 sakalian..point kita adalah untuk menjatuhkan najib dan suaminya rosmah dari jawatan perdana menteri..yg bertanya tu adalah orang2 melayu..nape bukan melayu, bukan islam tak tanya siapa calon perdana menteri pakatan harapan? jawapannya mudah, sb mereka cina, sb mereka hindu maka apa guna bertanya kalo memang takkan jadi calon perdana menteri pun..ini rasis..kata islam itu adil..adil tang mana kalo india , cina tak bole jadi perdana menteri?


DARI DAP

jgn ingat semua islam itu adil, jgn ingat semua kafir itu tak adil..apa guna kalo najib pemimpin islam,penasihat islam haji hadi tapi rembat duit rakyat melalui 1mdb ? apa guna pakai jubah kalo di german tengok porno? apa guna jd anak saka, anak waris nik aziz kalo anak itu juga menyembah penguasa rakus..apa guna jabatan agama, kalo kebencian dilaungkan dicorong2 masjid, surau dan mimbar2 jumaat??apapun jawapan calon perdana menteri pakatan, pastinya tetap akan ditolak dilagukan lagi dan lagi demi melupakan 1mdb, melupakan rakyat akan 
on DARI MEDIA MUSUH
Anonymous
on 7/2





-----------

Tiada ulasan: