.

Rabu, 4 Julai 2018

GUMBIRA




GUMBIRA
Macam mana bomoh suami najib ni tak boleh ghaibkan si najib ni.. tak kan bomoh india pn takut dgn SPRM.. dgr cerita lepas najib kena tangkap ada jin eee muncul kat rmh dia.. jin eee pn dah kepanasan.. lembaga eee barangkali tak lalu makan lepas bos kena tangkap.. on 
TAJUK BERITA GUMBIRA
Anonymous
on 7/3/18
GUMBIRA

Beruntung rakyat malaysia.. Kegumbiraan kemenangan PH... kegumbiraan hari raya....... Kegumbiraan nilai barangan ambilan Stock rosmah yg tinggi hingga billion ringgit..... Kegumbiraan suami rosmah bersusah payah utk rakyat malaysia berpindah kerumah lebih kecil yang seada nya.. on 
LAGI BERITA GUMBIRA
haron haron
on 7/3/18
GUMBIRA

Urmm lhu gumbira gwa sedeh hiba berduka nestapa gundah gulana hari hari suram dan buram hambar sadis menjamah nasipun tak lalu bukak tibi 3 tiba tiba tibi 3 sudah tidak 3suku jenayah membawa padah katanya Moga datuk Sri najib diadili dgn penuh berhikmah dan berbudi bicara ambil kira beliau seorang bekas Perdana menteri dan hak hak sebagai human beings kebaikannya perlu juga diambil kira walau sebesar kuman walau bagaimanapun kanun perlu ditegakkan ditegas justice perlu berlaku karna telah menjadi keutamaan yang benar tetap benar yg salah tetap terhukum dan peringatan pada yg lain awas anda juga bisa terhukum justeru itu carilah kebenaran on 
TAJUK BERITA GUMBIRA
Anonymous
on 7/3/18
GUMBIRA
Gumbira..Gumbira.. lebih gumbira drp hari raya.. lebih gumbira drp dapat permaisuri Ukraine.. lebih gumbira drp dapat bini bulu baru nak tumbuh.. gumbira.. gumbira guling-guling.. Najib dah kena tangkap. on 
GUMBIRA GUMBIRA
panglimo potaseh
on 7/3/18
GUMBIRA

Harap2 gari kemas, kawal ketat, perati molek2, cctv fokus cun2, tingkap kasi seal kuat2....risau nanti rakyat bersedih. Tolonglah....sangat besar harapan rakyat kali ini. Ambil pengajaran dari kisah silam. Kisah terkini si Jamal semasa di hospital pun kena ambil pengajaran. Usah tertipu kalau bagi alasan nak keluar duit di Tabung Haji ye. on 
TAJUK BERITA GUMBIRA
Publish | Delete | Spam







--------------------

Tiada ulasan: