.

Khamis, 12 Julai 2018

NAJIB REKRUT ALLAH






NAJIB REKRUT

ALLAH UNTUK

BUKTI DIA

SUCI

POOORAAH





6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Sirul pun rekrut Allah jg bila dah didapati bersalah.....

Tanpa Nama berkata...

Babai Najib! semoga tenang di sungai buloh.amiin

Tanpa Nama berkata...

BONTOT KAU DAH BASUH KAA BELOM..PUKIMAK KAU MAKHLUK SIAL

DIDI KOTA BELUD berkata...

Kena 1 je kes ni... Allah pulak rekrut dia.... Baru dia tauk.. Kenapa orang utan boleh mati sendirian di hutan sepilok... Suci lagi orang utan tu dari dia... Mati kesepian... Ko nyanyilah lagu sendiri dendanga jamal tu sekusyuk2 nya sampai orang sebelah cell suruh diam.. . Kakakakkaka ..arios amigo.

Tanpa Nama berkata...

biar dia rekrut tapi rakyat semakin cerdik, semakin matang, semakin hi tech, dah susah TIPU, dah susah kelentong, dah susah kencing kah kah kah, rakyat tak moh alasan, J bin low pakai passport lain, lari sini lari sana, persoalan bila nak tangkap, kenapa tak tangkap, adakah dia macam MH 370 hilang dalam peta dunia ? kah kah kah nampak sangat bodoh bila buat PC kah kah.. kalau bodoh baik diam diam saja, asyik keluar sampah busuk...panggil lah sapa pun...satu dunia dok tengok cara urus kes songlap duit...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

masa senang lenang terima duit haram dulu tak berasa nak rekrut Allah ka?