Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 9 September 2008

PUSAT PENGAJIAN MELAYU PERTAMA DI UK – Utusan Melayau

UNIVERSITI Teknologi Kreatif Limkokwing (UTKL) bukan hanya memperluaskan cawangan-cawangan kampusnya hingga ke luar negara, tetapi ia juga mengambil inisiatif menubuhkan Pusat Pengajian Melayunya sendiri.

Perkembangan terbaru pusat pengajian universiti yang diasaskan oleh Tan Sri Dr. Lim Kok Wing itu adalah penubuhan Pusat Pengajian Melayu pertamanya di kampus cawangan London, United Kingdom (UK), baru-baru ini.


kah kah kah….. woit nak tipu sapa ni…. nak tipu sintok bolehlaaaa…pertama? Pertama di uk? … biar betul… jangan buat syiok sendiri.. School of African and Oriental Study tu ajar apa? ….. pendita zaaba dulu di london mengajar dimana? Kah kah kah……

Mamat kang kung ni bila pulak ada phd …. kah kah kah….botsawana bolehlaaa kelentong….kah kah kah.

ni mesti nak kelepet duit gamin… dulu kang kung ni dah kelepet 84juta ringgit duit program kawan muda…. woit jangan muda lupa….. kah kah kah.

6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

woit Abang Isham, lo mabuk minum todi kah? Coba ler lo baca betoi betoi. Dia cakap pusat pengajian melayu yang pertamanya di UK. Baca betoi betoi ''yang pertamanya'' merujuk kepada pengajian melayu yang pertama dari Uni Kreatif Lim Kok Wing bukan pengajian melayu pertama di UK. Gotcha! kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah...apa punya tur daa....kah kah kah.....isham isham...kah kah kah

Tok Moh berkata...

Alo Bro Isham..Lu berdenggung ke..?
Waaa.. layan nampak..Lu kena pekena dapur ke atau balut je..
jangan isap ganja banyak sangat dibulan posa ni...

Stok untuk raya dah ada ke..?

gorilla biskut berkata...

gilo apo?ke saja Hishamudin nak bikin kecoh?

betul la kata anonymous diatas."pertama" merujuk kepada pengajian melayu yang pertama dari Uni Kreatif Lim Kok Wing bukan pengajian melayu pertama di UK.

nak bagi komen pon agak-agakla.biarlah yang masuk akal.

huahua.

Aku oku! berkata...

pak cik hisyam,

kah, kah,kah......tu belum kira kontrak khidmat nagara lagi. buat pakaian seragam. kroni rosmah.

Tanpa Nama berkata...

apa punya turrr la kang kung isyam.... silips