Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 9 September 2008

WASPADA !!! FIKIR SERIBU KALI TENTANG PARTI GERAKAN !!!

Wanita Gerakan hari ini telah mengeluarkan satu kenyataan keras menuntut Ketua Bahagian United Malays National Organisation Bukit Bendera Ahmad Ismail di tendang keluar parti kerana komen-komen rasisnya.

Ketua wanita ini Tan Lian Hoe berkata president United Malays National Organisation Abdullh Badawi seharusnya menahan Ahmad di bawah Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA).

Kah kah kah….. GERAKAN nah masuk Pakatan ? woit  ....kena fikir beribu kali…..kalau ketua wanita dia kencing berdiri anak buah dia kencing dalam almari .... kah kah kah….. ni laaaa contoh minah bodoh…. dah lah bodoh bangang pulak…. dah laaa bangang perangai hodoh pulak… mak dia sembelit masa lahirkan  dia … kah kah kah….

Apa bezanya antara tong taik, ahmad ismail dan tan lian hoe...... tong taik ada harga untuk mat pet...kah ah kah

TAK ADA BEZANYA MINAH INI DENGAN AHMAD ISMAIL

Ahmad Ismail – racist
Tan Lian Hoe – facist - asik-asik nak guna ISA…..pancut atas muka baru tahu….kah kah kah

26 ulasan:

hizbul_999 berkata...

kah3...lain jer ayat tu...ha2

nina berkata...

pancut atas muka.. i like...

Tanpa Nama berkata...

ahmad pancut kat muka tan lia hoe
8======================D *~ *~ *~ *~ kah kah kah

roslee bukan ngah talib berkata...

hahaha..ungka betul nak dekat 16sept ngan december nie

yoshz berkata...

Pancut atas muka dia Sham!!
Hahaha! Dgn dia pun lu boleh naik syahwat..

Tanpa Nama berkata...

mamak ni dulu dok 'mentekedarah' angpau toke, bila toke2 berhenti bagi angpau mengamok lah dia, tak pasai2 kononnya nak jadi hero Melayu.

gengmamak

Tanpa Nama berkata...

eh mana best pancut kat muka pancut dalam lah best huahuahuahuahuah.

Stormbringer berkata...

dah gilo agak eh koghang ni. yang namo nina tu buleh tahan la pulak. suko la pulak kau pancut kek ateh muko.

abang isham... jangan cito pasal pancut bulan poso ni... sumo eh tongah gersang ni...

joe berkata...

salam bro,

kalau ketua wanita dia kencing berdiri....anak murid kencing dalam seluaq la....excuse me..i want to shi-shi

carcoon

insanduniafana berkata...

hishamudin ni jenis raja petra and kickdefella..satu tongkang-melayu yang liberal dan keadilan merewang..bukannya keadilan dalam skop Islam...rosakla budak-budak muda dengan orang-orang macam ni yang jadi hero di gelanggang blog..ps:tak heran u penganjur band tunjuq pungkoq..sebab orang seangkatan masam u ni memang suka provokasi yang hampeh..sama hampehnya poli"taik"2 tak kira apa parti yang seangkatan dengannya.

Mankanan berkata...

Masya Allah... Cukuplah kau dah cemarkan himpunan protes tempohari dengan gelagat anak buah kau ( Carburetor Dung) tunjuk pung**** kat khalayak. Tapi itu lantak kaulah sebab itu majlis korang (anjuran Pakatan Rakyat). Tapi kalau sampai bulan puasa yang mulia ni pun kau nak cemarkan dengan "pancut muka" atau benda-benda lucah, ini dah melampau betul.. Hisham, kau kena bertaubat banyak-banyak...

Tanpa Nama berkata...

poso duo bulan pancut siang....pancut malam harusss dan hausss,,,kah.kah.kahhh

Tanpa Nama berkata...

hausss...ayattt pancutt nii...

akudahbosan berkata...

SAUDARA...JANGANLAH MAIN AGAMA PULAK DAH...MASIH TAK SEDAR LAGI KE? ORANG YANG MENAYANG WARAK TU BIASANYA YANG LEBIH, MEREKA BERSELINDUNG DI SEBALIK AGAMA UNTUK KEPENTINGAN SENDIRI. LAGI SATU CONTOH YANG PALING DEKAT...SAUDARA SENDIRI LA, CUBA LA GUNA BAHASA YANG SOPAN SIKIT. NAK TANYA: BERBUDI BAHASA SEIRINGAN DENGAN AJARAN AGAMA TAK? LEPAS TU HAL ARTIS TUNJUK BUNTUT TU BUKAN SEBAB DIBERI ARAHAN OLEH PENGANJUR..ITU ADALAH TINDAKAN SENDIRI. TAK SEDAR KE? KESIAN... SAUDARA TAKUTKAN HERO GELANGGANG BLOG KE? KALU MACAM TU...SILA DENGAN SEGALA HORMATNYA PERGI DARI HALAMAN BLOG INI. KOMEN SAUDARA TU SEBENARNYA MEMBUAT SAYA LAGI BERDOSA...SEBAB MENIMBULKAN KEMARAHAN....(ATAUPUN INI SEBENARNYA YANG SAUDARA IDAM2KAN?). SUDAH LA MALAS NAK LAYAN ORANG KURANG AKAL NI. SELAMAT BERPUASA...AIK PUASA2 NI PUN MASIH MENCARUT CAKAP "TAIK"...HAI APA LA NAK JADI...SALAM SEJAHTERA

insanduniafana said...
hishamudin ni jenis raja petra and kickdefella..satu tongkang-melayu yang liberal dan keadilan merewang..bukannya keadilan dalam skop Islam...rosakla budak-budak muda dengan orang-orang macam ni yang jadi hero di gelanggang blog..ps:tak heran u penganjur band tunjuq pungkoq..sebab orang seangkatan masam u ni memang suka provokasi yang hampeh..sama hampehnya poli"taik"2 tak kira apa parti yang seangkatan dengannya.

September 9, 2008 3:03 PM

jibam berkata...

aku stuju dgn insanduniafana. Kenapa perlu kita mencarut di bulan yang mulia ni? Kalaupun tak suka tak perlu la nak carutkan dia. Oh lupa, u kan org keADILan, spupu spapat dgn umno jugak. 2 x 5.

CYS berkata...

Dasar Otak Kuning ..pancut apa barang? Kena congak dulu..

Respek Mail Taiko.. Batu cincin nye lebih besar dari pak lah punya. 2 cincin pulak tu.

kucingsiam berkata...

SIALNYA ORG BN MENGUNDANG BALA MAIN API PERKAUMAN SESAMA DIRI. CINA INDIA BN SAMA JE SATU BULU DENGAN AHMAD.

AH!! BENCINYA AKU TENGOK SEMUA NI. SEMUA KASI PANCUT AIR ASID DAHHHHH.

Tanpa Nama berkata...

Pancut atas muka...
alamak, I stim la, bang!!

Sapa nak pancut?

mendiang farangi berkata...

bulan puasa ke tidak sham, komentar pancut kau tu sexist. hari tu komen orang sexist semasa berkempen. kenapa tak kau bawa pancutisme kau tu kat gedebeh mamat mana. ok, aku tunggu kau cakap macam tu, bulan puasa ke bulan september, baru aku tarik balik kenyataan kau ni sexist.

Tanpa Nama berkata...

Alaa..Pak Sham tu free spirit..dia tu sosialis..lagipun ini blog dia..dia ada dia punya hak tulis apa yd dia sukala..psst..mamak nasi kandar ni ska bontot..betui..lol!!!

Tanpa Nama berkata...

hmm..
mmg dasar le korang ni otak kuning.apa yg si isham ni ckp pasal kes pancut asid kat muka mcm org umno kena hari tu..dia punye tulisan mmg mcm tu..menyindir maksud dia tu..

Tanpa Nama berkata...

gua iduprock, apa lobang, aku sokong lu la sham.... gua layan sosalis .... bab pancut tu, pancut dalam la baru layan..

insanduniafana berkata...

akudahbosan...renung betul-betul apa yang dikatakan...apakah ini warisan yang ingin ditinggalkan pada generasi akan datang..perkataan lucah-maki hamun-sebar berita yang tak pasti atau diada-adakan..tak kira siapa pemimpin dan apa partinya bagi saya merekalah perosak agama dan bangsa. Jangan cepat emosional dik..buat pertimbangan wajar.."taik" bukan lucah..cepat emosional dan bersandarkan semangat akan membuatkan kita mudah terperangkap dengan tipu helah syaitan. Terimakasih kerana menilai saya bertopengkan agama..tak terasa hati pun sebab bukan popular dan dipuja dicari...cuma memberi peringatan sesama Islam...semoga kita bertemu Allah dengan jiwa yang tenteram.Ps:dah biasa sangat jumpa orang yang taksub dan emosional HANYA KERANA BERLAINAN PENDAPAT DAN JUGA MENGINGGAT SESAMA ISLAM...

Tanpa Nama berkata...

You funnylah Bro. Pancut.......!!!!
Principal is Principal regardless who is in the receiving end.
NO ISA.

rakyatceria berkata...

Kalau gitu semua org yang masuk lokap ISA tu sebab wanita gerakan yang suruh ker? ish ish ish... POWER!

cuba lihat http://rakyat.ceria.my pula... mesti best! Klik di sini

Tanpa Nama berkata...

Baru sekarang sedar rasis. Yang masih mendukung faham pendatang itulah yang rasis...

Negara ini berakyatkan Melayu walaupun ada pelbagai bangsa dan kaum...payah kalau tak faham yang tersirat.