Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 9 September 2008

TERKINI !! DR.MAHATHIR SEDIA KEMBALI KE UMNO

KUALA LUMPUR 9 Sept. Bekas Presiden UMNO, Tun Dr. Mahathir Mohamad bersedia untuk kembali menyertai UMNO semula selepas mengambil keputusan keluar parti itu, Mei lalu.

Naib Presiden UMNO, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, Dr. Mahathir menyuarakan hasratnya selepas beliau mengadakan pertemuan atas jemputan bekas Perdana Menteri itu, Sabtu lalu.

Kah kah kah…… dah gila talak…… dulu keluar tak ada orang ikut… ni nak masuk balik.. kah kah kah…. mamat ni dah abis modal…. cam nak nak jatuhkan dolaaah.. kah kah kah….

Satu idea …. pinjam rambut palsu bini… lepas tu tanding ketua wanita… kah kah kah….

Kj – hang tak dapat tido lenalaaaaaaaa… hantu raya udah sampai… kah kah kah... tapi ada satu idea..... hang buka kes tanah yang banyak di rompak oleh muhyiddin di johor.... bagi dia juga tak tido lena.....  gua  ketawa .... kah kah kah.

16 ulasan:

Tok Moh berkata...

Kah..kah...kah...
kah...warrghh...
Memang mamak kutty betoi ler..orang tua...

woi tobat ler..dah tak lama lagi tu... hang nak selamat pe benda..
apa punya kutty la lu...

cucupakkasim berkata...

betoi tuu..kes tanah banyakkkk..sampai tapak tanah kubur pun depa pi juai...kah..kah..kah..,mahathir ni bukan apa,dia seriyau dia nak kena migrate klu anwar jadi PM,tu yang dia pun kena kerja berat tu...,kah..kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

Orang tua kutuk dah nak mati yang tak sedar diri ini teringin nak berpolitik semula? tak payahlah, baik buat amal ibadah. Solat taubat banyak banyak. apa nak jadilah, dah tua pun masih nak fitnah orang, masih nak campur generasi pelapis punya pemerintah. Sudahlah... rumah kata pergi, kubur kata mari...bila sampai kubur, kubur pun kata pergi, bila pergi mana mau tanam ini orang tua?? banyak dosa... aiyooo

tayar pancit berkata...

kah..kah..kah..chedet dah sasau..ludah jilat balik..nak tolong si botak anak dia menang pemuda kot..muda apa botak licin dah..takpun nak jadi presiden balik..bukan boleh kira orang tua ni..boleh caya ka dia ni nak sokong kuli..

Farouk berkata...

Dr Mahathir pun ada agenda beliau tersendiri. Sekarang ini alasan beliau nak sertai UMNO semula kononnya adalah untuk memberi sokongan kepada Ku Li. Entah-entah beliau masih ada hati nak jadi PM semula kot. Tua dah Dr Mahathir tu. Kalau tak salah lebih tua daripada Pak Lah. Ada baiknya beliau penuhkan sisa-sisa hidup dengan perbanyakkan amal ibadat..

Jarri berkata...

rafidah jadi ketua pemuda umno. utusan melayau yag cakap. bukan aku.

Sistem kuota merugikan UMNO
09/09/2008 3:16pm

KUALA LUMPUR 9 Sept. - Sistem kuota pada pemilihan UMNO perlu dihapuskan kerana ia hanya merugikan parti, kata Ketua Pergerakan Pemuda UMNO, Tan Sri Rafidah Aziz.

Beliau berkata, pelaksanaan sistem itu sekarang menyebabkan ada pemimpin berkelayakan tidak dipilih kerana tidak mendapat kuota akibat keengganan pemimpin itu membeli undi.

Katanya, ada sebab sistem itu dilaksanakan dahulu iaitu bagi menghalang pertandingan ``maverick’’ di kalangan calon yang mendapat undi kecil. - Utusan

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Aduhai...

Sian sungguh "Tok Wan" kite sorg ni...

zarin berkata...

duk umah main ngn cucu dah la, kasi can la pelapes muda mentadbir plak..

nut cracker berkata...

Memang patut pun Tun buat comeback into the arena. Baru ada fight sama lebai anwar korang tu...

skang ni takat fight pak lah, no standard...let the real fighter get on the level playing field.

aku sokong tun punyer action...maybe he has his own agenda (as usual...) but at least ada check & balance...

Aku tahu hang sure happy duduk kat sideline or maybe not to be seen at all...go figure...

in & out berkata...

masuk....keluar! masuk....keluar! In....Out! In...Out!..bang!..kan rentak ni syiok ? No wonder la...org suka main....

Ayoh...main sekali...masuk...keluar...
masuk..keluar.....

kah kah kah...

samdol berkata...

biasanya orang jahat dan zalim memang panjang umur dia.

adam berkata...

hoi mamak kutty kau tak habis2 menyusahkan rakyat,tak amanah,penfitnah,Mr10%,zalim pada rakyat dan pada timbalanya..org2 mcm ni kulit mereka lebih tebal dari kulit babi hutan..ckp apa pun dia tak hirau punye,maki pi la ape pun...nak ckp islam pun tak kena....dulu dia pernah tanya kpd org kg pernahkah saudari tgk syurga/neraka (sebab pas kata kita kena percaya pada syurga dan neraka) seolah2 dia menafikan syurga dan neraka...itu maknanya dia hina islam tu...puiii!!org2 mcm ni ALLAH dah tarik nikmat syurga,sebab tu dia lalai dgn dunia...

Tanpa Nama berkata...

melayu mudah lupa. So dia ingat melayu sudah lupa dia keluar tu. Dasar gila talak. dulu kena halau bini dari rumah, kemudian rujuk balik. Lepas tu merajuk lari dari rumah, org tak ambik pot dia datang balik. Lepas ni agaknya pegi tak balik2 lagi la kut.

Perantau down under berkata...

Che Det dah bejangkit penyakit FLIP FLOP Bedollah...

Ari ni cakap lain, esok cakap lain...

:: AYU AYUMiE :: berkata...

ermmm...inilah manusia yg ingin 'menongkat langit'...

twistedmaya berkata...

kubur kata mari
rumah kata pegi
umno kata pi mai pi mai..
orang tua nyanyok dah nak mati ni maseh lagi nak tambah dosa..
ish isk.. chedet woi hang pegi behijrah je la dah ganyut2 ni..
dok rumah baca quran byk2..tuhan pjgkan umur hang tu nak suruh beramal bukan berpolitik!
nasib baik hang bukan bapak aku..
kah.kah..kah