Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 30 Oktober 2008

6 HARI LAGI OBAMA KE RUMAH PUTEH

Malam tadi amerika menonton obama
30 minit obama jual diri

6 hari lagi ke rumah puteh

Semua yang perlu dilakukan telah dilakukan
Obama bin hussein
Obama bin lebai hussein
Obama bin haji lebai husein
Obama bin ayatollah hussein

Gagal

Akhirnya obama di kiri kan
Lalu kiri dijadikan alasan
SDS dan Weatherman di jadikan tunjuk sebab

Kiri di takuti bukan kerana kiri
Kerana kiri tepat dan betul

Republikan akan kalah bukan kerana obama kiri
Tidak ada beza antara coco cola dengan pepsi cola
Republikan kalah kerana dunia menjadi kiri

Amerika latin mula jadi kiri

Venezuela kiri
Cuba kiri
Chile kiri
Bolovia kiri
Nicaragua kiri
Eropah timur kembali kiri
Eropah utara sedang kiri
Eropah barat berfikir kembali untuk jadi kiri

Dalam krisis kapitalis jawapanya hanyalah kiri

Di Amerika – tidak ada beza antara coco cola dengan pepsi cola



9 ulasan:

adik lah berkata...

pepsi cola atau coca cola...dua2 aku x minum...dua2 membahayakan kesihatan

Tanpa Nama berkata...

kalau orang kulit hitam boleh jadi presiden di US, mengapa orang Cina, India, Iban, Kadazan dan etnik lain tak boleh jadi PM kalau berkebolehan?
tanya diri baik-baik, orang PAS dan UMNO!

ilovebudu berkata...

tanah nie jer ikut kanan kots...kakaka

air cap ore bojeng dore*Tujuh UP sedap juga..kakaka

jebatderhaka berkata...

teringat zaman jadi ahli pengakap masa sekolah rendah..masa kawad hari sukan cikgu suruh kami cakap kuat- kuat..kiri kanan...kiri kanan..kiri kanan...kiri kanan...

Mwabe Nkrumah berkata...

OBAMA is bad news for Malaysia. More American companies will close shops here, more unemployment. More closed door policies, less chance of Malaysia exporting more to US of A. Why? Becuase we believe in stupid capitalism.

Hanya sosialisma dapat menjamin rakyat Malaysia dari neraka dunia ciptaan kapitalis.

Hanya sosialisma dapat menjamin semua orang Melayu, Cina dan India adalah rakyat Malaysia.

Hanya sosialisma dapat menjamin anda daripada fatwa-fatwa luarbiasa yang menggenggam jiwa.

Tanpa Nama berkata...

falsafahh...hebat lu tt...

JD3010

Tanpa Nama berkata...

Obama sulit nak tukar AS khususnya dasar luarnya, begitu juga nak orientasikan ekonomi AS ke arah lebih adil untuk golongan pendapatan rendah.
Tapi kita lupakan harapannya nak ubah AS. Lihat bagaimana dia berkempen untuk menjadi Presiden kulit hitam pertama AS. Lihat inteleknya dan ketrampilannya yang terpaksa di'sustain' begitu lama. Lihat isu yang dikupas tidak seperti di Malaysia, sodomi, sodomi, sumpah, perkauman dan apa lagi.Hebat melihat dia berdebat bagi menjelaskan visi atau misinya.
Kita boleh berdoa sikit mungkin saki baki pengetahuan 'islamnya' boleh memberi faedah kepada pembentukan dasar baharu dalam pentadbirannya beliau nanti. Syabas Barack Hussein Obama

nami o fish berkata...

http://tehtarikgelasbesar.blogspot.com/2008/10/barack-obama-bakal-presiden-pertama.html

Ini pendapat saya.

Anyway Tukar Tiub,not to be cynical,tapi at least Obama ada sedikit effort untuk reform.

Amerika Syarikat kepala kapitalis tidak boleh disosialiskan dalam masa 1 hari.

Evolusi itu penting,Obama telah mencadangkan langkah-langkah pertama ke arah sosialisme.

Kita sama-sama sahaja lihat nanti.

Oh,pembetulan,6 hari lagi Obama menghadapi pilihanraya.

Jika menang,Obama akan menjadi Presiden menggantikan Bush pada 20 Januari,2009.

Harap maklum.

Tanpa Nama berkata...

Nampaknya nanti ramai pula yang HARAKIRI