.

Jumaat, 10 Oktober 2008

BERI HAK EKSEKUTIF PM TADBIR NEGARA – U.malayau

SEREMBAN 9 Okt. - Menteri Besar, Datuk Seri Mohamad Hasan (gambar) berkata, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi perlu diberi hak eksekutif untuk terus mentadbir negara sebagai Perdana Menteri.

Kata beliau, walaupun Abdullah telah membuat pengumuman untuk tidak mempertahankan jawatan Presiden UMNO, tidak bermakna beliau tidak boleh terus mentadbir Malaysia.

kah kah kah…. ni betul-betul last kopek…. empat tahun suruh buat kerja dia zzzzzzzzzzz…. kah kah kah…tinggal 4 bulan baru nak buat…. kah kah kah… tapi respeklaaa mat san ni.....setia pada dolah.... tapi boleh ke dolah tadbir malaysia...berat kerja ni.... kah kah kah....bagi dia jaga kedai batik ok kot....kah kah kah4 ulasan:

Tok Moh berkata...

Last kopek punya jilat ni..

Farouk berkata...

Saya setuju dengan artikel akhbar ni. Saya yakin Pak Lah masih mempunyai penyokong kuat yang ramai. Jadi beliau wajar diberi hak eksekutif...

tisu berkata...

hmm..bole tahan jugak idea ini.tak penah lagi presiden UMNO dan Perdana Menteri terdiri dari 2 orang yang berbeza.kalau dicuba apa salahnya.hehe.

Tanpa Nama berkata...

mat hasan naik pon sebab dollah..
mat hasan mmg bodek...siap repair keta mercedes dollah..AAB 13..keta lama tu...siap gi antar jerman ..masa mat hasan jadi ceo C&C dulu
(info dari bebudak C&C jalan 222)