Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 10 Oktober 2008

SOKONG NAJIB 100 PERATUS - U. malayau

BACHOK 9 Okt. - Naib Presiden UMNO, Tan Sri Muhyiddin Yassin meminta perwakilan bahagian yang memulakan persidangan esok supaya memberi sokongan 100 peratus kepada Datuk Seri Najib Tun Razak untuk menerajui kepimpinan parti.

kah kah kah… wak sembab…. awal-awal lagi dah jadi kaki bodek…. tak bagi can ghurkha ku li ke….. laaaa najib ni belum pernah berlawan dari ketua cawangan, ketua bahagian, ketua pemuda…. semua najib menyelit…. kah kah kah…. trylaaa sekali…. kah kah kah….



4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

ebat juga si najjib ni, never kena fight pun always dah win. Haizzz... entah macam ni boring ke tau terlalau smart?

Farouk berkata...

Boleh percaya ke Muhyiddin Yassin tu? Jangan jadi macam kesetiaannya kepada Pak Lah, last-last minit didesaknya Pak Lah sehingga tak bernafas..

mosa berkata...

Kalau Dato Seri Najib Tun Razak jadi Presiden UMNO dan Perdana Menteri Malaysia bermakna segala tuduhan yang dilemparkan kepada tidak benar.

Ini menunjukkan ahli UMNO keseluruhannya tetap percaya bahawa Dato Seri Najib adalah manusia bersih lagi suci dari jenayah.

ceria! berkata...

Muhyiddin ni planning memang cantek punya.mula-mula dia mintak Pak Lah untuk letak jawatan.dan kemudian Pak Lah letak jawatan.

kemudian Muhyiddin berikan dan minta sokongan penuh untuk Najib sebab jika sokongan diberikan kepada Najib maka secara automatik Muhyiddin akan menjadi sidekick kepada Najib.

tapi tunggu dulu!!..ini bunyinya boleh jadi macam idea Najib juga?