Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 10 Oktober 2008

HOT HOT HOT !!! SHAH RUKH KHAN JADI TAN SERI

Melaka akan menghadiahkan pingat Tan Seri Kublai Khan kepada Shah Rukh Khan.

Pingat sebesar taik lembu ini akan di hadiahkan pada Harijadi Yang Dipertua Negeri Melaka yang ke-70, esok.

kah kah kah kah…… agak-agak cam mana mamat bombay ni dapat tan seri…

1 – dia selalu gulung dam
2 - dia hadihkan kan jam pada Yang Dipertua Melaka
3 - dia ini kawan baik mansor putih yang juga dari melaka
4 – dia menulis Siti Salina Part Two nak lawan samad said yang juga dari melaka
5 – dia tulis As I Please Part Two nak lawan salleh joned yang juga dari melaka

ATAU

6 – dia bagi bik mama pil kuruskan badan buatan bombay... bik mama ilang 2 kilo... kah kah kah



23 ulasan:

MODERATOR indie berkata...

isham apo ekau dongki sangat dengan feveret aktor den tuh...

bagus bonar la dia dapaek datuk. daghi membuang maso berlakon haram tak dapek apo... baik bonar laa dapek datuk daghi melako.

hehehe... tak saba2 den nak nengok bik mama melalak lagu hindi.

kah..kah...kahhhh...kaaahh....

V_jolt berkata...

Soalan... apa jasa si SRK ni pada M'sia sampai dapat title Datuk ni? Konfuse, konfuse.

naim berkata...

tengah kusut-kusut skang,ade lagi tindakan bodoh yg dibuat

kalau dah bangang tu,memang bangang jugak la

tunggu masa jela...huhu..

Tanpa Nama berkata...

Bro.Hisham,

faham je lah, kan ke S.Khan ni pernah 'berlaga'pipi ngan bik mama,kalau bukan atas arahan bik mama tentu bertujuan nak bodek bik mama.

burujerdi berkata...

Salam ukhuwwah tukartiub,

Tlg refer kartun Lat keluaran duhulu ( awal 2000 mungkin - maaf tak berapa ingat ) india pengurup wang dan india jual kacang putih pun dapat gelaran tersebut. Panel penilai terlalu asyik dengan filem Tamil dan Hindustan kot. Apa nak hairan dalam dunia orang mengangkat artis jadi role model, kan?

blog-owner berkata...

go global bro isham, go global ... jangan jadi macam sabah terlampau banyak datuk

http://kadayanuniverse.com/content/view/776/1/

anak malaysia berkata...

biar den yang jawab utk isham:

1.dia ajar bik mama nyanyi lagu industan.

2.dia bagi bik mama pil kurus 10 kotak.

3.dia ajar khalil yakob menari

Tanpa Nama berkata...

Salam abang isham,

Gelak tak habis lagi ni...
Rupa-rupanya abang isham orang yang pertama bagi komen kat tuan garam tu.
Lagi le saya pecah perut.........
K..............k....Kah,kah,kah,.....


Ngah.

cikgu berkata...

apalah jasanya shah rukh khan ni kepada Malaysia selain melalaikan peminatnya dengan melodrama bollywood. Ramai lagi rakyat Malaysia yang berjasa tetapi tahi bintang pun tak dapat. Nilah dikatakan kera dihutan disusui, anak sendiri mati kepalaran.

Dah habis ke orang Malaysia ni untuk dianugerahkan bintang?

cucupakkasim berkata...

ayoyo..!!mere tum pyiar korte ho..!

Tanpa Nama berkata...

pingat dari peminat yg dapat cium shah rukh khan pasai takut kublai khan tuntut bela.

enche treq berkata...

pelik2 btol akhir zaman neh...
ap la yg shahrukh 2 buat smpai leh dpt datuk..??
ap2 dya kriteria2 nk dpt datuk neh..??

Mike berkata...

Brader Isham,

Ini misti arahan itu Bik Mama lah.

Dulu, itu anugerah Bollywood dekat itu Genting Highland, itu Bik Mama kasi arahan sama itu Tengku Menteri Pelancaungan kasi RM10 juta sama itu promoter anugerah itu.

Kalu tarak percaya kalu, tanya itu kementerian punya orang kanan. Ini betul punya cerita tau. Itu sebab itu Bik Mama mau peluk sama itu Shahrukh Khan punya pasal, duit rakyat 10 juta sudah terbang.

Aiyyoo, nanti itu Bik Mama hantar saya itu Kamunting lah, maanyak takut la saya. Tapi itu cerita memang betul punya.

zarin berkata...

ceh, SRK punya la sombong masa dtg malaysia, perasan bagus , kita ni dok puja-2 dia buat apa?

ilovebudu berkata...

kasi laa satu kat i...at least i dah sedia kurus pun...kekeke

jibon berkata...

woii jangan la kutuk shah ruk khan

dia tu idola bik mama la...

sampai hati ko menipu sham kata bik mama turun 2 kilo... sebenarnya dia tak turun 2 kilo, naik adalah 4 kilo adalah sebab jam dia berat

jaga2 sham, sekali bik mama c4 ko baru tahu

Khun Pana aka johanssm berkata...

Ada ke Tan Sri Shah Rukh khan ni menyumbang kepada ekonomi negara?
Atau saja saja kasi itu pingat agar Hindraf tak marah?
Kalau nak kasi , kasi lah gelaran Tun.
Oh ya lupa, Tun ada kuota 20 ekor.
Sudah full house.
Tak pe lah, kita tunggu Tun Madey kreok nanti, kita kasi Tun untuk Shah Ruk Khan.
Baru lah ada kelas.

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Kah kah kah...

Dr sedekah pingat tu kat Shah Rukh Khan, bagi la kat prof kangkong yg mane ade kat M'sia ni...

At least geli gak hati aku tgk depa ni merapu...

Ade la "jasa" diorg psl bagi aku pocah porut...

Mamat Bollywood ni ape barang...

Tanpa Nama berkata...

Gabenor Melaka cukup gemar cerita hindustan sejak dulu lagi.shah rukh khan mungkin idola beliau.

Tanpa Nama berkata...

Bila si jahil dan bongkak jadi pemimpin nilah jadinya.
Lepas ni apalah pulak?
Mungkin Brigitte Bardot pulak dapat Tan Sri sebab citakan hidupan liar dan babi hutan.

Tanpa Nama berkata...

Hehehe..
Berita paling kat Malaysia Abad ini. SRK nie berapa kali je datang Malaysia yang tercinta nie, pastu datang dengan penuh lagak. Itu pun nak bagi Anugerah?? Baik bagi Anugerah tu kat old timer yang bawak Beca kat Kota Melaka tu 100 kali lebih baik.

ريهن رزمن berkata...

apokojadah ek bg pingat pisang kek SRK tuh!
kojo sio-sio namo eh tuh!
BANGANG!

Tanpa Nama berkata...

biar lah..YANG DENGKI TU JESLES KE?? kalau macam tu cuma fikir bera[pa banyak jasa ko dah bagi klt negara ni??setinggi bukit kew???