.

Sabtu, 18 Oktober 2008

KHIR DAKWA DIPERMAINKAN DUA BAHAGIAN PEMUDA - melayau

SHAH ALAM 17 Okt. - Calon Ketua Pergerakan Pemuda UMNO, Datuk Dr. Mohamad Khir Toyo mendakwa dipermainkan oleh dua bahagian pergerakan tersebut ketika proses mencalonkan pemimpin untuk bertanding jawatan itu.

Menurut bekas Menteri Besar Selangor itu, dua bahagian terbabit ialah Gelang Patah di Johor yang mengadakan persidangan Ahad lepas dan Padang Terap di Kedah yang berlangsung malam ini.

"Adakah patut mereka menjalankan pengiraan dengan hanya mengangkat tangan sedangkan jumlah perwakilan tidak dikira terlebih dahulu bagi memastikan jumlah yang diterima oleh calon-calon sama dengan jumlah perwakilan.

"Sedangkan berdasarkan wakil saya di kedua-dua bahagian itu, jumlah yang diterima oleh saya lebih tinggi daripada calon lain, sebaliknya nama saya tidak diumumka

kah kah kah….. kesian munkee ni…. kesian dengar cerita dia…. bercucur dan berderai-derai air mata ku…… kah kah kah10 ulasan:

tayar pancit berkata...

lawak betul...khir botox dipermainkan...kesian dia...baik tarik diri...buat malu ja...depa semua suka budak botak dari jerlun...nak buat macamana...baik botak dari botox kan...

Ngah berkata...

Tak patut,tak patut.........

Tanpa Nama berkata...

latok..lain kali jgn main sama itu penyapu lohh.. mannyak soiii wooo! kih!kih!kih!

cucupakkasim berkata...

kesiannnn...kesiannnnn..tak pa, it's ok..malam ni,esok pagi banyak lagi bahagian akan mesyuarat,pi jumpa perwakilan,pi menangis depan depa,insya allah,depa mesti simpati punya.

kah..kah..kah..

Jojet berkata...

Bang Isham,

"Munkee" itu apa, bang?

goddamn those who should b damn berkata...

munkee=monkey=kera=monyet

jojet berkata...

timo kase. baru paham apa itu munkee heheh

enche treq berkata...

hak3..-gla2..
siyes lawak...hak3..sangap jwatan ka dya neh...

Master Yoda berkata...

Salam Tok Hisham,

Hahaha,sape yang poket tebal,dia la yg menang...

Formula ni seswai tuk UMNO

Poket Khir Toyo nipis, tu pasai x dpt pencalonan

Tanpa Nama berkata...

Kena Getah la Khir Toyo ngan Bsdrul Sham yang kekal jawatan Ketua Pemuda ihsan kesilapan Cikgu Non mengatur stategi...Sabar-sabarla Dato' Seri...bila penyapu sudah tidak berseri lagi tong sampah pun tak sudi...